srki -> RE: ne vem kaj mu naj (13.2.2007 11:10:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel Pa saj to ni tak od danes ne? Pa zakaj mislite, da so vsi tisti "ničverdni" tipi že od prej takšni? Verjetno da ja, samo ženska tega ni mogla opazit, sploh, če nista takoj živela skupaj. Kako naj bi jaz vedela o mojemu vse, ko pa sva spala enkrat pri njemu, enkrat pri meni, skratka prehajala sem in tja. A je pogoj, da spoznaš partnerja in imaš z njim otroka to, da že prej živiš pet let z njim, šele potem lahko dobiš otroka? Mislim da ne. Sem že stokrat napisala, da so eni pred poroko ali pred skupnim življenjem totalni cukri, igrajo dvojno življenje, imajo dva obraza. Potem pa se pokaže tito pravo, ki te šokira, tako ko je sedaj spoznala anonimna. Aninimna, ne dotikaj se stvari, privošči si še ti počitek, pusti tiste igrače, posodo. Ni vrag, da mu ne bo dojadilo. Če ti bo rekel, da pospravi, enostavno reči, da si zmatrana, tako kot on in da greš spat. Poskušajta se pogovorit. Moj tudi ni neki gospodinjski tip, mi pa veliko pomeni že to, da ko jaz orng pospravljam, da gre z otrokom ven.
|
|
|
|