RE: ne vem kaj mu naj (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

bini -> RE: ne vem kaj mu naj (10.2.2007 22:27:39)

ja anonimna - a maš ti sebe sploh kej rada??? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]... najbrž ne, da si tole dopuščaš...
srečno!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.2.2007 22:35:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: ne vem kaj mu naj (10.2.2007 23:31:17)

Od kdaj pa te to moti? Ker tvoj mož najverjetneje ni tak od včeraj ali pa? Ker če ni, potem si ga že davno, davno tega vsr...

Pa še eno vprašanje - kaj sta šele po poroki začela živeti skupaj? To so namreč malo preočitne stvari, da bi se spregledale... Sam ne mi nakladat, da je prej bil drugačen. Ja, pa ja...

VERONICA -> RE: ne vem kaj mu naj (10.2.2007 23:35:11)

Jaz sem tudi živela z enim takim. Ga je celo motilo da sem delala po hiši ko je on bil doma. Ker sem ga motila.
Nismo več skupaj.
Jaz sem se stalno pritoževala, on si je pa omislil drugo. Ker je tudi on bil nezadovoljen.
Nočem te strašit ampak misli kaj delaš. Že omenjeni nasveti meni niso pomagali, ti vseeno poskušaj. Bori se do konca.
Problem je v temu da če se takemu dedcu tako pustiš te baraba še preneha spoštovati.

Anonimen -> RE: ne vem kaj mu naj (11.2.2007 8:21:06)

ne nisma živela skupaj,mogoče kak mesec pred porodom ampak takrat ni bilo toliko tega za naredit.tako kot je ta druga anonimna napisala-če ne bi blo otroka bi že zdavnaj šla,tako pa zdaj nimam kam s tamalo.nisem bla tiho prej,samo sem ugotovila,s časom da je tak kot bi steni govorila pa zdaj raje naredim vse sama,zraven pa sem si še šolo nakopičila,in ko jo ob takem življenju ne bom mogla končat,mi še bo reko da tak nisem za nič.

daysi -> RE: ne vem kaj mu naj (13.2.2007 10:33:33)

Dvakrat ga "brcni v rit", daj mu otroka, ti pa pojdi po svojih opravkih. Pri meni je delovalo.

srki -> RE: ne vem kaj mu naj (13.2.2007 11:10:56)

IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Pa saj to ni tak od  danes ne?

Pa zakaj mislite, da so vsi tisti "ničverdni" tipi že od prej takšni? Verjetno da ja, samo ženska tega ni mogla opazit, sploh, če nista takoj živela skupaj. Kako naj bi jaz vedela o mojemu vse, ko pa sva spala enkrat pri njemu, enkrat pri meni, skratka prehajala sem in tja. A je pogoj, da spoznaš partnerja in imaš z njim otroka to, da že prej živiš pet let z njim, šele potem lahko dobiš otroka? Mislim da ne.

Sem že stokrat napisala, da so eni pred poroko ali pred skupnim življenjem totalni cukri, igrajo dvojno življenje, imajo dva obraza. Potem pa se pokaže tito pravo, ki te šokira, tako ko je sedaj spoznala anonimna.

Aninimna, ne dotikaj se stvari, privošči si še ti počitek, pusti tiste igrače, posodo. Ni vrag, da mu ne bo dojadilo. Če ti bo rekel, da pospravi, enostavno reči, da si zmatrana, tako kot on in da greš spat. Poskušajta se pogovorit. Moj tudi ni neki gospodinjski tip, mi pa veliko pomeni že to, da ko jaz orng pospravljam, da gre z otrokom ven.

srki -> RE: ne vem kaj mu naj (13.2.2007 11:14:49)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mulc bi se mi smilu. Ker bog ve kolk časa bi bil sam. On bi gledal tv, mulc bi se pa moral sam igrat

No, če se pa otrok sam igra, pa to ni nobena katastrofa, ali pač? Mogoče sem spet kaj pozabila prebrat o "dobrih" in "slabih" mamah.

Moj se večinoma časa igra sam, pa ne zato, ker se meni ne bi dalo, ampak zato, ker vidim, da v tem uživa in se zna zaigrat.

kalbo -> RE: ne vem kaj mu naj (13.2.2007 13:44:44)

Anonimna, popoldne je šel spat, ker si ga reveža prezgodaj v trgovino poslala. Mogoče je bila pa juha preslana, ne vem. Drugič malo pazi na količino soli v župi. In posodo se pomiva potihem, kje si pa še slišala, da se ruži z lonci? In sploh ne vem, kaj si predtavljaš pod tem, da si dovoliš moškega poslati v trgovino. Mislim svašta. To ni za pet zvezdic hotel, ampak sam za tri. Pa še ne daš mi zvečer....ja kaj si pa predstavljaš?

Madona boh pomagej. A si baba al nisi baba. V rit sunit deca nemarnega. Jooooj. Zjutraj lepo tamalo v posteljo spusti, kaj se pravi spat zjutraj. Pri nas doma je tako, tist k ne kuha, ma posodo čez. Ok, priznam, da včasih nardi oboje žena, včasih pa tud jest, sam večkrat ona. Na sprehod gremo skupaj, TV gledamo skupaj. Tamalga zvečer jest zrihtam, žena ga nahrani. Zjutraj za vikend spimo vsi toliko časa kot tamal, zajtrkujemo skupaj, v trgovino gremo skupaj, al grem pa sam, tamalga kopam jest... V glavnem smo družina, ne pa luksuzni hotel z možnostjo spolnih uslug.
Pa še sem hvaležen ženi, ker res večkrat ona sesa kot jest, pa mam mal slabo vest zarad tega. Da bi pa takle počel k počne tvoj....mislim, da nebi blo dolgo, ko bi me čakali kufri pred vrati in prav bi blo tako.

piščanc -> RE: ne vem kaj mu naj (13.2.2007 14:13:58)

upoštevaj vse zgornje predloge in nič še ni prepozno

pač skregajta se, povej mu kaj je treba narediti in naj to naredi. zavpij, tuli, bori se

preden greš ven mu povej, da naj pomije posodo, če kuhaš kosilo naj on pelje otročka ven. saj ga boš kmalu vzgojila, samo malo več dela bo

baguSka -> RE: ne vem kaj mu naj (13.2.2007 15:04:05)

preden greš ven mu povej, da naj pomije posodo, če kuhaš kosilo naj on pelje otročka ven. saj ga boš kmalu vzgojila, samo malo več dela bo

se strinjam... je pa zelo zalostno, da si dobila moskega, ki ga moras malo privzgojit, ker prej ni dobil zadovoljive vzgoje... no, upam da ne bos porabila prevec energije se zanj... az njegovo prevzgojo...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]