|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izpadanje las
20.9.2004 10:26:59   
dana
Sem v 18 tednu in zadnje tri tedne opažam, da mi kar preveč izpadajo lasje :((, ko si jih perem - perem si jih pa 3xtedensko ker imam hitro mastne. Sem hotla že mal daljše pustit, sam mi pa tolk izpadajo, da sem se rajš ustrigla.

A mi mogoče manjka kakšen vitamin ali je to kaj drugega? :zmeden:

hvala za odgovore,

da
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izpadanje las
20.9.2004 11:21:09   
honey
A si mogoče pomislila na to, da je jesen in da ti zato izpadajo? Meni namreč spomladi in jeseni nenormalno izpadajo (kot pri živalih, ko menjajo dlako). Frizerka me je potolažila, da je to čisto normalno, res pa je, da imam jaz dolge lase in izgleda še tolko hujše - saj veš, mislim, da mi jih je izpadel cel šop, v resnici je pa samo par las! Drugače si pa kupi v lekarni Fitoval šampon (mislim, da je pravi, če ne, pa v lekarni vprašaj), meni je pomagal!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izpadanje las
20.9.2004 11:34:52   
ANJA5
Honey točno tako kot si napisala - zaradi nosečnosti ne izpadajo lasje !!
Vsaj tako so meni zagotovili..
Lahko je kriv šampon in pogosto umivanje..
Lp, Anja

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izpadanje las
20.9.2004 11:37:11   
malika
V drogeriji si nabavi brezovo vodo in potem si masiraj suho lasišče 1-2x tedensko.PO masiranju si normalno operi glavo. pa mogoče uporabi kak bolj blag šampon-npr.otroški. Nosečnost pa ni vzrok za izpadanje las.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izpadanje las
20.9.2004 11:57:32   
malika
pri fitovalu obvezno poglej navodila oz. vprašaj če ga lahko jemlješ med nosečnostjo. med dojenjem vem, da ne smeš!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izpadanje las
20.9.2004 11:57:45   
tamala
Prekomerno izpadajo po porodu:(( Zakaj, ne vem. :zmeden: ampak ni panike, ne postaneš plešasta!
na jesen pa tudi meni bolj dol letijo in vsi totalno penijo, ker je vse polno mojih las...:grrr: Mam dolge in temne, kriza.

D, 27t

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   izpadanje las
20.9.2004 12:33:37   
Tinca7
Tudi jaz imam dolge lase in opažam, da mi vedno bolj izpadajo. Postelja in kopalnica sta že polna las, da me dragi že zafrkava, da bova kmalu oba plešasta :ups:. Ne, sej vem, da tako hudo ni, ampak je pa res, da pa po porodu definitivno izpadajo bolj kot ponavadi. Mislim, da je to povezano z vitamini, saj imaš ponavadi tudi nohte katastrofalne:((.

Tina, 33t

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   izpadanje las
20.9.2004 14:29:28   
morskadeklica
jaz imam dolge lase, pa jih umijem recimo na 7-10 dni. (to sem počela že pred nosečnostjo) in to ravno zaradi izpadanja. Prepogosto umivanje uničuje naravno ravnotežje lasišča. tudi če imaš mastne lase, raje kak dan potrpi (naredi si čop...). meni se zdaj ne mastijo več, včasih so se mi vsak drugi dan po umivanju, pa tudi izpadajo bi bistveno manj. res pa je, da sprememba ne pride čez noč.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   izpadanje las
20.9.2004 16:25:56   
Miško
Hi

Meni se je isto dogajalo nekje okoli tretjega oz. četrtega meseca, pa je minilo, trajalo je kakšen mesec. Mislim, da je to posledica tega, ker se telo navaja na spremenjeno hormonsko ravnovesje in se pojavlja nekje po prvih treh mesecih nosečnosti in nato po treh mesecih po poorodu.

Zdaj je tko fajn, ker se mi lasje skoraj nič ne mastijo.Prej sem jih morala umivati vsaka dva dni, zdaj pa enkrat na teden. Ampak na žalost,po porodu se zadeve spet vrnejo v stare vode.

LP

Miško&:duda: (36t5d)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?