|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah in želja za zanositev
10.2.2007 11:15:32   
bt08
Pozdravljeni!
Sem nova na forumu in še ne vem točno kako in kaj gre.Imam ne velik problem pa ne vem kako se ga lotiti.Imam 2 letnega sinkota ki ga imam ne izmerno rada,sem zelo navezana naj,želim si še enega otroka,ampak me je zelo strah,da bom prvorojenca zanemarila ko bo dojenček pri hiši,ker si tega ne želim,da bi bil prikrajšan za katero stvar.Pa še nekaj,prvo nosečnost sem imela povišan krvni tlak in sem veliko preležala v bilnišnici,ampak takrat sem bila brez otrok,kaj naj nardim da ga zmanšam in še imela sem carski rez kako naj vem da ga ne bo še v drugo.Punce pomagajte,svetujte mi kako naj se psihično pripravim na novo nosečnost,sem čist preč pa tako si želim majhno bitje da mi raste pod srcem.
hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strah in želja za zanositev
10.2.2007 11:22:22   
Blejka26
ja jaz imam podoben problem-me nekatere poznajo od včeraj-kajti jaz sem včeraj naredila test in je bil pozitiven.Doma pa imam 13mesecev staro punčko.In sedaj me je neizmerno strah tega kot tebe,toda sedaj je kar je.S tem se bo treba soočiti. Če si želiš še enega člana družine,zakaj pa ne.Saj je vsaka nosečnost po sebi drugačna in mogoče sedaj ne boš imela problemov.želim ti vso srečo.user posted image

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.2.2007 11:25:32   
eva1
tako glede ljubezni in ostalga smo predkratkim pisale-bom poiskala link! je pa sigurno, da boš imela oba zelo zelo rada in nobenega ne boš zanemarjala!
kar se tiče visokega pritiska in CR pa je tako kot bi svojo zgodbo brala:v prvi nosečnosti sem bila veliko po bolnici in so me zdravili zaradi pritiska,prav tako sem rodila s CR! in najbolj od vsega sem se bala da bi v drugo spet pritisk poskočil in bi mogla bit v bolnicim ampak je hvala bogu bilo vse ok! Malo sem pazila na prehrano, se veliko gibala,izogibala slani hrani...zanosila sem14 mesecev po prvem porodu(CR) in sem si res želela rodit naravno,in mi je tudi uspelo! ko sem prišla v porodnišnico nisem bila še čisto nič odprta, brez popadkov, le voda mi je odtekla! Potem so mi ob 11h naštimali umetne in ob pol desetih zvečer rodila prekrasno deklico! res nič bat, nikjer ne piše,da bo tako kot prvič, le pogumno in veselo še enega naštimajte, da bo imel mali družbo!
pa srečno!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.2.2007 11:26:35   
bt08
Ja čestitam ti,sem zelo vesela,ko katera zanosi ali rodi.Upam da bo vse ok in lepo potekalo.Upam da bom brez problemov,ker sem glede tega zelo bojezliva in kar ratam mal panična.Bom prespala in mal še študirala kaj in kako naj pol pa upam da bo vse ok.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.2.2007 11:33:46   
eva1
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1318774&mpage=1&key

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2007 15:11:33   
Anonimen
Jaz sem zaradi takih misli čakala tako dolgo, da moja deklica letos hodi v prvi razred, sedaj pa mije žal. Kljub temu sva se odločila za še enega,in sedaj pridno delama na tem, ampak mi je žal ker bo taka razlika v letih, zato kr brez skrbi, rada pa jih boš imela vse enako, pa če jih bo deset, pa še naučijo se delit, niso tako egoistični, kot edinci.
NA ČIMPREJŠNOuser posted image  PAPA

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ime za fantka :)
titi10

Katero ime vam je všeč?

Gašper (29%)

Sebastjan (17%)

Matej (28%)

Marko (16%)

Lovrenc (10%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!