Jupi jupi ni še grde M (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

anadejka -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 9:04:16)

Ma ja sej vem da se prezgodi veselim.Grda:hudicek: bi mogla pridt učer al pa dons,pa je še ni...tralala..:love::)-;)
Učer zjutri me je ful bolu križ pa jajčniki,sm bla sigurna da se bo pricedila,pa nič.He he sej vem bo pa jutr,pa bo konc veselja.
Uglavnem hotla sm tut to povedat,da PUNCE DRŽTE PESTKE:miska: ZA PIKO76:metulj:,danes ima zelo pomemben pregled pri G.Pika jaz pa ti želim res da bi blo vse o.k.in bi čimprej tudi ti dobila svojo pikico:duda:,saj si jo zaslužiš ker že tako dolgo čakaš nanjo,ane!!!
Pa tale sprehodek bove še kdaj ponovile,a prau.Men je blo prau lušn.;)

Lepe pozdravčke.........andrejka76

biba77 -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 9:17:12)

Drzim pesti, :miska: !!!

billa -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 10:49:15)

držim pesti za obe:bravo::bravo::bravo:

tinkamiška -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 10:50:17)

Držim pesti!!!:bravo:

Tinka

pika74 -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 12:51:45)

Uf, kakšno gužvo mamo dons mi tlele v službi. Sej se mi bo še zrolal: Rola, rola se mi zdej,...:)-:)-:)-:)-.

Andrejka76 hvala za lepe besede in :miska: tud zate. Tud moje M še ni. Prvi dan zamuja. Ampak mislm, da ta mesec ni. Nč ne čutm nobenih znakov. Zihr pride. Sploh ne mislm testov delat. Sm 100%, da ni. Jutr dobim najbrž obisk s Krvavca.

Ob 4h mam pa G. Vam sporočim, kaj bo. Sprehod bova pa kmal ponovili - upam da v 4 (z :duda::duda:).

tinkamiška, billa in biba77 - tud vam hvala za spodbudo.

Šibam naprej delat. Se slišmo!

Lp,
Pika74
:metulj:

Majči -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 14:45:48)

Tudi jaz ti držim pesti, da te tvoja nesramnica m. ta mesec ne obišče. Jaz te sreče nisem imela in sem jo dobila.....pa tako močno sva upala.
Res ne vem, kje se skriva razlog neuspehov?

Bodi naslednja srečnica TI!

Anitka -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 18:22:10)

ANDREJKA, PIKA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

Pia73 -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 20:42:12)

Tudi jaz za obe držim pesti!!! :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Lp Pia73

Drejči -> Jupi jupi ni še grde M (20.9.2004 21:16:59)

za vse držim pesti tudi jaz :angel::angel::angel:, da bi le uspelo, končno:love:
:rozica:

pika74 -> Jupi jupi ni še grde M (21.9.2004 9:13:44)

Nardila test I, dobila :hudicek:M.

Žal, več sreče prihodnjič.

Hvala vseeno vsem skupaj:rozica:.

Lp,
Pika74
:metulj:

Stran: [1]