7 križev in težav... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tejč -> 7 križev in težav... (20.9.2004 6:55:54)

Punce, stopila sem v 7 teden nosečnosti, no vsaj upam.:ups: Pa me je včeraj grozno začel bolet križ, no, ja, ne vem točno. Samo na eni strani, vendar malo bolj levo od trtičnega predela. včasih imam občutek, da me boli pol riti. A je to normalno?
Jaz sem v eni knjigi brala o izvenmaternični nosečnosti, pa piše, da če te boli kjerkoli v medenici... Saj to niso mislili tudi zadaj? Mislim, da preveč kompliciram, ampak čudno se mi zdi, da me že zdaj boli. A ni res, da bolečine pridejo potem bolj od teže trebuha kot pa od "premikanja" vezi in teh for?
Sprašujejo me, če mi je že slabo, meni pa (še) ni. Bi mi moglo biti?
hvala za odg.:bravo:lp.

honey -> 7 križev in težav... (20.9.2004 8:26:07)

Dobro jutro!

Mene je tudi vse bolelo, preden sem izvedela, da sem noseča (6 t) pa tudi pol še kar vse tja do 9 t. Dva dni kasneje, ko sem delala CB sem se šla naročit k g. za pregled, obenem pa sem dala skozi še UZ (samoplačniški) ravno zaradi tega, ker sem se bala, da je kaj narobe, da ni slučajno izvenmaternična nosečnost. Ampak tam sem tako lepo vidla pikico, da sem se takoj pomirila. Predlagam ti, da boš pomirjena, da daš tistih 5.000,00 SIT in greš na samoplačniški UZ, kjer boš videla, da je vse O.K.

tejč -> 7 križev in težav... (20.9.2004 13:51:27)

A to samoplačniški UZ nardi kar G (moj)? Al moram kam drugam?

Lunca1 -> 7 križev in težav... (20.9.2004 13:52:52)

Ojla, Tejč sam brez panike.

Tudi mene že od začetka daje išias - kot si opisala ti, na vsake toliko časa me zbode v levi ritnici, kot če bi mi kdo vročo iglo zabodel. Bolečina mi sicer ne seva v nogo, kar je sicer tipično za išias, ne boli pa me križ. Bom pa jutri dopolnila 30. teden.

lp Lunca

morskadeklica -> 7 križev in težav... (20.9.2004 14:24:03)

tut mene občasno boli v križu. sem v 16t, pa me občasno boli že kar neki časa. glede slabosti pa bodi vesela, da ti ni slabo. meni tudi k sreči ni bilo in mi še zdaj ni, samo zaspana sem in utrujena. pa srečno.:sloncek:

Stran: [1]