|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žlička ja, steklenička ne
9.2.2007 21:07:13   
janca
Moj lumpi je star šest mesec pa mi že kar nekaj časa odklanja stekleničko. Tko da hočem nočem štirikrat ali petkrat na dan jemo po žlički, razen čaja. To pa na srečo še po steklenički. Pa me zanima, če je še kje tako. A ma ktera kakšen nasvet za zvečer, men bi blo tok fajn, zvečer po steklenički čokolino pol pa direkt u postlo. Tko pa mi to po žlički, pol pa še eno uro rabmo, da zaspimo. No pa zvečer še kar gre ampak zjutrej user posted image . Če mam srečo ob sedmih drgač pa že ob šestih spet po žlički. A ma mogoče kera kakšen nasvet?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žlička ja, steklenička ne
9.2.2007 21:15:00   
NinaŠ
Bodi vesela, da je tako navdušen nad žlico. Vem, da je težje otroka pitati z žlico kot pa mu užokati flašo... saj bo kmalu bolje - bo začel jesti hitreje, ti se boš privadila..... Zvečer pred spanjem ali ob uspavanju, pa mu ponudi stekleničko toplega čaja - verjetno ga bo isto uspaval. Zjutraj pa imej pripravljeno toplo mleko, da mu ga daš takoj ko se zbudi, vkolikor pa tega ne bo želel piti pa topel čaj - toliko da dobiš nekaj časa, da vsaj v miru pripraviš zajtrk.

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 9.2.2007 21:16:05 >

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2007 22:36:20   
biba77
Pri nas je bilo isto. Star je bil sest mesecev in pol, ko se je popolnoma odstavil, flaske pa ni sprejel in smo bili na zlici. In smo se vedno. Vsi obroki na dan.

Zvecer ga lepo skopam, oblecem in gremo jest. Potem mu ponudim za pit (v najini postelji), ga dvignem, da podre kupcek (obicajno v 2 min); potem pa ga dam v posteljico. Vcasih obrne glavo in spi, vcasih se pa se 20 min pogovarja sam s sabo.

Tudi jaz sem mu nekaj casa ob 6h zjutraj, ko se je zbudil, dajala mlecno kasico na zlicko, potem pa smo ugotovili, da to ni bilo zbujanje zaradi lakote, ampak iz navade (obicajno se med tednom ob tej uri predrami, ker gre ati takrat v sluzbo).
Zdaj je tako, da ga takrat, ko se ati rihta, lepo previjem in mu ponudim za piti. Vcasih spije deci, vcasih samo en pozirek, potem pa ga dam nazaj v posteljico. Malo se se pogovarja sam s sabo, potem pa zaspi nazaj do pol osmih, vcasih pa celo do devetih zjutraj.

Med vikendom, ko je atijeva budilka tiho, se pa ne zbuja ob sestih, ampak med pol osmo in osmo. Takrat pa normalno dobi prvi obrok na zlicko.

Malo preveri..

Sicer pa sem si jaz tudi mislila, kako bi bilo enostavjene narediti flasko, pa niti ni, ce pomislis. Ravnotako moras hrano pripravit, jo mora pojest, podiranje kupcka,...
Jaz sem zdaj kar vesela, da je jedec na zlicko.user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2007 19:29:10   
Tia27
naš je tud na žlički,veliko bolje je na žlico kot na flašo,sploh zaradi zob in odvajanja od flaše,zato ni panike,lp

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 19:32:21   
Marogica
Moj ta starejši je tudi od 6 meseca dalje jedel vse po žlički oz. stekleničko je poznal samo za tekočino. Ja, bolj udobno bi bilo včasih po steklenički, bodi pa srečna, da ne boš imela probleme z odvajanjem po steklenički. Vse mine, tudi to bo.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2007 9:10:12   
Arabela
KAj je to steklenička user posted image .. Mi za vse uporabljamo žličko, tudi za čaj in sok... zaenkrat..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?