|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Stiki čez praznike...
9.2.2007 15:28:39   
Anonimen
Otrok je star 2 leti. Zanima me, koliko najdlje ostanejo čez poletne počitnice pri očkih? In nismo 100 km narazen, ampak borih 10....

On bi rad da je otrok 1 mesec pri njemu??!!!! Pri tako majhnem otroku?? Seveda se nisem strinjala...

Kakšne so vaše izkušnje??

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Stiki čez praznike...
9.2.2007 15:53:16   
pin
Saj lahko poskusite. Glede an razdaljo lahko greš ti mal na obisk v "INŠPEKCIJO". Ja lahko bi o tvojem bivsem napisala več. Mogoče je user posted image ali pa zlati očka. tega ne vemo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.2.2007 15:58:03   
Anonimen
Glede odnosa med njima, je vse lepo in prav, Je dober očka, ne rečem nič. In vem, ko gre k njemu, da je v dobrih rokah.

Ampak-1 mesec???

(odgovor članu pin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2007 16:02:46   
Anonimen
Ponavadi so po 1x 14 dni na začetku poletnih počitnic + 1x7 dni na koncu, pol praznikov pri enem, pol pri drugem (vsako leto se zamenjata), 1x 7 dni za zimske počitnice. Vsaj tako ima moj urejeno. Seveda je to vedno ful premalo, če so otroci oddaljeni 50 km, pa njegova ex ne popusti niti za 1 dan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2007 16:08:35   
plenicka
Draga anonimna, mene to še čaka in mislim, da je 1 mesec definitivno preveč za tako majhnega otroka. Kolikor sem seznanjena jih ima kar nekaj sklenjene sporazume za 3 tedne na leto, ko so otroci tako majhni, kasneje pa po dogovoru. Kasneje lahko otrok tudi sam pove, koliko časa želi preživeti z očetom. Pa saj je verjetno tudi čez teden z očetom, kajne? Če se nista odločila za skupno starševstvo je pač tako, da ima tisti starš, ki dobi otroka v varstvo in vzgojo, veliko več. Tako je pri ločenih starših. Tisto z "inšpekcijo" pa je malo hecna. Razen, če imata z bivšim zelo normalne odnose in se tako zmenita...in ali meniš, da bi otrok lahko bil 1 mesec brez tebe? Četudi bi bil z očetom... Srečno!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2007 18:19:44   
hariba
Če so odnosi dobri in lepo skrbi pa res ne vem zakaj bi bilo to preveč?  A te moti, če se bo med njima stkala velika navezanost? Potem lahko on reče, da je preveč , če je 11 mesecev pri tebi. Pa naj bo 14 dni v juliju, pride za 14 dni  domov in 14 dni v avgustu spet gre.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2007 18:31:37   
pin
Tisto z "inšpekcijo" je bilo napisano, ker anonimna ni napisala v kakšnih odnosih so in  tako dalje...
V kolikor so super odnosi, bi jaz predlagala, da malo popustiš ti in malo tvoj bivši. Saj če se lahko zmeniš je super. Se sploh zavedaš, da si lahko tudi ti v tistem času brez skrbi, ker tvoj bivši lepo skrbi za otroka. On je oče. Otrok kar naj bo navezan tudi na njega. Povej mu, da te malo skrbi. Daj otroka večkrat za več kot en teden. Z leti se pa bo že izkazalo kako in kaj. Vesela sem za vse vas, ki se lahko lepo dogovarjate za skrb skupnih otrok. Lepo je slišat, da si želijo bivši partnerji skrbeti za otroke. V SLO je toliko grdih zgodb. Nastradajo pa samo otroci.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2007 18:51:34   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: hariba

Če so odnosi dobri in lepo skrbi pa res ne vem zakaj bi bilo to preveč?  A te moti, če se bo med njima stkala velika navezanost? Potem lahko on reče, da je preveč , če je 11 mesecev pri tebi. Pa naj bo 14 dni v juliju, pride za 14 dni  domov in 14 dni v avgustu spet gre.

SE absolutno strinjam. Ne komplicirati tam, ko ni treba. Ti pa se spočij v tem mesecu.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2007 19:46:14   
Anonimen
Pa se postavite v mojo kožo-bi bile vesele, če svojega otroka ne bi videle 1 mesec? Saj on bo videval otroka vsakih 14 dni za vikend, pa še kdaj med tednom.

Da ga pa ne vidiš 1 mesec? Halo, kako nej se spočijem-niti mi ni do tega da bi se neki spočila.

Želim samo vedet, ali to v praski sploh obstaja? ja, ko je otrok dovolj star in sam pove kaj si želči, ne pa pri dveh letih?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2007 19:58:11   
Marogica
ANonimna, ne pretiravaj. Kaj pa se mu lahko zgodi? Kaj pa mu bo manjkalo. Misliš, da otrok ne rabi malo spremembe, nova doživetja, nove ljudi? Predvsem pa atija, ki ga v povprečju s tabo, relativno malo vidi. Ati bo otroka razvajal, kar potrebuje čisto vsak človek. Malo razvajanja in spremembo okolja.

Mi smo dali pri 15 mes našega ta starejšega staršem zraven na morje. 3 tedne. Fantazija za naju z možem. Tudi malo spremembe, nobene obveze, spanje, relativno malo prilagajanja. Otroku pa smo omogočili dosti morja in razvajanje s strani starih staršev.

In kaj se je zgodilo? Nič. vsaj nič posebnega ali tragičnega. Vsak po svoje se je imel lepo.

ANonimna, ne delja žrtev iz sebe, saj otrok ni tvoja lastnina. Raje se sprosti in uživaj tisti mesec. Bpš videla, kako si boš "natankala" baterije, koliko energije boš zopet imela. In to zase in svojega otroka.

Tako, da je to vse prej kot tragedija.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
9.2.2007 23:16:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2007 7:26:35   
Anonimen
Pa se postavite v mojo kožo-bi bile vesele, če svojega otroka ne bi videle 1 mesec? Saj on bo videval otroka vsakih 14 dni za vikend, pa še kdaj med tednom.

Da ga pa ne vidiš 1 mesec? Halo, kako nej se spočijem-niti mi ni do tega da bi se neki spočila.

Mene je zbodel tale del....Kako pa misliš se počuti on, ko ga ne vidi toliko časa???? Kdo pravi, da mora biti otrok več časa pri mami???
Pa ne mislit da jaz mojga škrata ne pogrešam, že samo če gre k babi za nekaj dni mi manjka, ga iščem po stanovanju in nimam obstanka na enem mestu. Vendar sem mnjenja če očka dobro skrbi zanj, da ga lahko brez skrbi pustiš k njemu...

Tudi mene oz naju s škratom čaka podobna situacija, pa nemislim komplicirat, če bo imel očka dobre pogoje in si bo sin želel z njim preživeti toliko časa med poletnimi počitnicami ok pa bo. Poskrbela pa bom, da bi se kljub temu tudi midva videla za kakšen dan/vikend vmes (tako kot bi se v nasprotnem primeru z očkom).

srečno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.2.2007 16:19:35   
marcela
Od moje sestre sinova 12 in 9 let sta 6 tednov poleti pri očetu od kar sta se razšla. Takrat sta bila stara 1 in 3 leta. Pred tem gre ona z njima na morje.  Pa pojdi kdaj vmes na obisk, 10 kmni daleč. Sestra ne more, ker on živi v Angliji, vendar lepo funkcionira to. Za božič sat tudi bila 1 teden pri njem, gresta pa spet poleti.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!