pika79
|
Še moja izkušnja,...kar se tiče laparoskopij in drugih zadev jih naredijo pri tistih parih, kjer je problem za zanositev ženska in se na ta način poskusi priti do zanositve,..kjer je problem moški je za žensko važno le da ima jajčnike in maternico, prehodni jajčniki ali neprehodni niso problem, ker ti jajčeca tako vzamejo iz jajčnikov,...tako da dodatne preiskave zate res niso potrebne in tudi nobena operacija vama ne bo pomagala,... Rešitev je umetna oploditev (tudi pri nas je ratalo v prvič v postopku ICSI), bila sva pa pri Rešu. Oddala sem napotnico in imela sva "zastojn" cel postopek, je pa res, da je čakalna doba daljša kot če si samoplačnik (čaka se od pol do enega leta). Naj tvoj dragi jemlje Klomifen, vidva pa se vseeno postavita v vrsto za postopek, potrebuješ le napotnico svoje ginekologinje ali njegovega os. zdravnika (ne vem točno) in greš kamorkoli, tja kamor se odločiš. Ti pa predlagam Reša, ker je super strokovnjak, postopki so vodeni osebno, potem ko si v postopku, hodiš k njemu ob 6ih zjutraj po inekcije, tako da tudi kar se službe tiče ne boš imela problemov, drži se povedanega, torej si na vrsti takrat kot te naročijo, včasih se malo čaka, kadar je res gužva, ...postopek pa se opravi v Postojni, V ljubljani je baje bolj neosebno, velikokrat moraš vzeti dan frej zaradi čakanja in gužve,...naj ti to pove tista, ki je bila v ljubljani,jaz sem bila le pri Rešu in če si bomo želeli še kakšnega otročka bomo šli spet k njemu (upam, da bo delal vsaj še 10 let,...:))) no pa lp ,
|