neli123 -> RE: Voziček- meni se bo zmešalo!!! (10.2.2008 21:54:13)
|
živjo, sem se komaj vključila na forum in svetujem že preverjeno: tudi jaz sem bila namreč v dilemi, kaj kupizi. odločila sem se za Hartan ZXII, že dobro leto in pol ga uporabljam (sedaj res malo manj), vendar sem zeloooooo zadovoljna. Je res kvaliteten, res je dražji, vendra je to voziček, ki ga lahko uporabljaš od novorojenčka pa dokler se otrok hoče voziti. Morda je malo težji, vendar z njim pridem SKORAJ VSEPOVSOD.Rodila sem v juniju in lahko povem, da so mi mehke vreče prav prišlw tudi čez poletje, otrok ima zavetje. Še sadaj jih uporabljam, punci sta dobro pokriti čez noge. Tudi v avto gre, čeprav v prtljažnik samo voziček- imava karavana. Če imaš dvojčke, je pomembno, da imaš velik avto, pa še montano sva si mogla kupiti, kajti drugače ne spraviš v avto nič kaj dosti. Malo je težji in v avto ga spravim sama. Ga ne dvignem, ampak v avto zapeljem, najprej s sprednjimi kolesi, nato dvignem še zadnje, šele potem ga v avtu zložim. Brez problema. Res je dražji, vendar vreden cene. V rutarju sva ga najprej prizkusila, cenovno je bil pa Rutar dražji. Kupila sva ga v Mozirju- zastopstvo za Hartan vozičke. Zelo prijazno osebje. Bil je cenejši, kar veliko. Res sem zadovoljna. Drugače pa veliko sreče pri izbiri.
|
|
|
|