tajtaja
|
Tako, naj tudi jaz povem svoje izkušnje. Moji dvojčki so sicer stari že 10 in pol mesecev, pa vendar mam še živo pred očmi, kako sem sama tuhtala in iskala. Pa smo se po dolgem premisleku odločili za BabY Welt Ohio Twin, kupljen v BC. Uporaben od rojstva naprej, velika kolesa, zelo lepo se vozi. Če obrneš streho, lahko tudi gledaš otroka, če ne, je v smeri vožnje. Ker smo ga uporabljali od aprila naprej, nismo vzeli vreč, ni bilo neke sile. Stal nas je 77.000 sit. Ohišje močno, lep na pogled, vglavnem super. Ko pa smo ju začeli posedat, je nastal problem, saj so pasi nekako čudno nameščeni, ne držijo prav otroka in sta na sredini oba lezla navznoter, ker je bil nekako mehak naslon, pa največja pomanjkljivost je bila, da med njima ni pregrade in sta se začela cukat. Npr., eden je spal in ga je drugi zbudil.... Za ponoret. Sedaj imamo tudi od BW ta nov model za dvojčke, sploh ne vem točno kako se mu reče, take lepe skoraj turkiz modre barve. Ima sicer štiri kolesa, vendar so sprednja tako skupaj, da skoraj zgleda kot trikolesnik. Tudi zelo močan, masiven, pa vendar dosti lažji od prejšnjega. Ima predgrado, je tudi precej visok, mislim, meni je super. In tamala dva sta v njem dosti rajši, kot prej v onem. Pa stane okrog 65.000 sit. Sicer je obrnjen vstran, ampak sedaj itak raje opazujeta vse okrog sebe... Z malo improvizacije pa mislim, da bi se ga morda dalo uporabljati od rojstva naprej. Pa še ožji je od prejšnjega, tako da pridemo v vsak lift in vsepovsod. Zelo priporočam.