BABY LOVE -> RE: Aptamil Comfort (12.2.2007 18:35:22)
|
Sončka1 pri meni je bilo tudi tako,da mi tamala po Aptamilu AR ni več polivala čisto nič, ampak se mleko meni ni kaj dopadlo saj je za pripravo bolj tako, če nisem dala v mleka v vroče vode so ostale grudice. Moja tamala pa je takšna,da ko je lačna mora biti flaška takoj sicer se joče in vrešči pri Comformilu pa vodo segrejem v mikrovalovni na primerno temperaturo in je to bolj hitreje. Zdajle mi tamala ko imava ponovno Aptamil Comfort ne poliva več toliko oziroma skoraj nič. Ko se napapcava podereva kupčeka potem pa jo dam v pol sedeč položaj in jo nekaj časa ne nosim po rokah oziroma je po domače rečeno ne vlačim. Paziti moraš,da otročička tudi ne stiskaš za trebušček ko ga imaš na rokah, ker bi to morda lahko tudi bil en vzrok za polivanje. Če pa ne bo bolje pa se posvetuj z zdravnico, ker je možnost tudi, da ima kaj narobe s predpono na trebuščku (mislim, da se temu tako reče naj me katera popravi, če sem morda rekla napačno). Zdravnica mi je rekla, da se pri nekaterih otrocih to zgodi, da še to ni tako razvito vse v trebuščku in da tudi se ni potrebno bati če ti otrok napreduje, torej če se lepo redi in pridobiva na teži. V primeru, da otročiček ne bi pridobival kaj dosti na teži oziroma, da bi shujšal je pa potrebno takoj k zdravniku. Upam, da sem ti lahko vsaj malo pomagala.
|
|
|
|