občutenje dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> občutenje dojenčka (9.2.2007 10:04:48)

sem v zadnjem trimesečju in zanima me ali se vsak dan enako čuti pikico ki je aktivna v tvojem bušiju ali se dogaja da je obdobje ki zelo razgraja in obdobje ki jo sicer čutim in da se naštet tistih 10 premikov ampak niso pa aktivni in močni.
malček me skrbi? ker je zadnje dni tako nežno bitje ali ker je kaj narobe?

malecka_mateja -> RE: občutenje dojenčka (9.2.2007 11:08:27)

anonimna če je le 10 gibov je ok!
sem 5 dni pred rokom in je isto in tudi pri vseh ostalih so[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]!
tako da nič skrbet!če jih je deset je ok če ne pa takoj  v bolnico!
jaz sem zadnje čase 10 gibov mela samo tako da sem tamalo budila da je brcnila!te veš kako je lena!sedaj na koncu se umirijo in to niso več tako intenzivne brce ker ni prostora!tako da nič skrbet vse je ok!!!

pa čimlepše zadnje dni ti želim!
papa

flower power -> RE: občutenje dojenčka (9.2.2007 13:33:01)

ja, mora bit 10 gibov. malo narahlo potrkaj po trebuščku ali pa parkrat  fejst globoko vdihni in izdihni da se detece zbudi. če ne pa morš it v bolnico da na CTG-ju vidijo kaj počne dojenček. pa naj ti ne bo panike it v bolnico. bolje da oni preverijo kaj je kot pa da se ti doma živciraš če je vse ok. saj zato so tam.kdaj pa imaš PDP?

Sandra* -> RE: občutenje dojenčka (9.2.2007 15:51:46)

Men nikoli ni nobeden rekel naj štejem gibe in jih nikoli nisem. Rodit sem šla 8 dni čez rok.

Stran: [1]