Anonimen -> RE: Kako dolgo po abraziji ste krvavele? (7.3.2011 15:48:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živjo Jaz sem pa 9 dan po abraziji... pa me nekaj skrbi... Vse pišete, da ste krvavele nekaj dni... Jaz sem krvavela 3 dni, potem vedno manj, sedaj imam pa že 3 dni rjav izcedek. Saj ga ni veliko, ampak mi ni všeč, da ni kri, ampak je rjavo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Saj grem v ponedeljek k svoji ginekologinji, ampak me zanima, če se je tudi kateri drugi pojavljal rjav izcedek in kaj je bilo to... Enak izcedek sem imela, ko se mi je sprožil spontani splav (1 dan pred abrazijo, v 12. tednu), takrat so tudi ugotovili, da je plodek že nekaj časa mrtev in zato je bil izcedek rjav... Vsakega odgovora in mnenja bom vesela. Hvala! NO, PA POROČAM, ČE BO ŠE KAKŠNA IMELA PODOBEN PROBLEM (se opravičujem za črke) Danes sem bila pri ginekologinji zaradi zgoraj opisanega rjavega izcedka in je vse ok. Razložila mi je, da je to normalno pri celjenju (saj te pri abraziji kar precej poškodujejo -spraskajo), da pa se nekaterim ženskam sploh ne pojavi ta rjavi izcedek, drugim pa kar obilno. V enem tednu bi moral prenehati. Dokler ni bolečin, krčev, vročine in kepic tkiva ni nič narobe. Vsaj ena dobra novica.
|
|
|
|