Alergije in vrtec (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija

Sporočilo

sanjula -> Alergije in vrtec (9.2.2007 9:31:24)

A ve mogoče katera, če so kakšni problemi z vpisom otroka v vrtec, če ima alergijo. Naša zdravnica pravi, da npr. naš mali v tem trenutku ni za v vrtec, ker ima tako kožno reakcijo (urtikarijo). A to pomeni, da ti pediater ne izda potrdila, ki ga moraš dat v vrtcu, ko otroka vpisuješ? Na pregledu nisem bila povsem pozorna na te njene besede, ampak zdaj pa mi rojijo po glavi in sem kar malo zmedena. Namreč testirat ga ne da, čeprav mu ta urtikarija traja že več kot 6 tednov in je torej že akutna, v vrtec pa po njenih besedah tudi ne bi mogel. Ja, kam pa bom z njim, ko bom šla v službo, če že zdaj iščem tudi privat varstva pa ni šans.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

KODA -> RE: Alergije in vrtec (9.2.2007 10:55:40)

Kot prvo:"Zamenjaj pediatra".
Naš je alergik od rojstva,pa pri vstopu v vrtec ni bilo nikakršnih problemov.Na podlagi izvidov iz alergološke klinike,mi je pediatrinja napisala potrdilo za vrtec,kaj ne sme.In tega se v vrtcu res držijo.

darjatimci -> RE: Alergije in vrtec (9.2.2007 19:26:25)

Ja zdravnica je pa res smešna,po eni strani ti pametuje,da otrok ni za v vrtec,po drugi strani otroka ne pošlje testirati.Izvidi testiranja se čakajo tudi do dva meseca,če sumi na alergijo bi bilo zadnji čas,da vaju pošlje.V vrtcih pa običajno ni težav,tudi kar se tiče diete,no mogoče ni povsod tako.Res je tudi,da otroku z urtikarijo pediatrinja ne more dati potrdila,da je primeren za vstop v vrtec.Boš morala biti kar malo bolj vztrajna.

noe -> RE: Alergije in vrtec (9.2.2007 20:40:12)

Mi tudi nismo imeli nobenih problemov z  vrtcem, ima pa vseskozi svojo hrano- dieto, lp

Stran: [1]