kuhalna plošča in... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

LORELAJ -> kuhalna plošča in... (8.2.2007 22:21:36)

V kratkem moram kupiti steklokeramično kuhalno ploščo in integrirani oz. vgradni pomivalni stroj.

Katere znamke priporačate? Nekaj sem že gledala po netu pa po trgovinah sam v tej izbiri ne vem katere znamke izdelek bi kupila?

Kakšen nasvet?

Hvala, Lorelaj

eya -> RE: kuhalna plošča in... (8.2.2007 23:30:13)

Imamo Gorenjevo indukcijsko steklokeramično-fuuul zadovoljni.

Imamo Nardijev integrirani pomivalni-malo manj zadovoljni. Po 2,5 letih (ravno brez garancije) se je pokvaril mehanizem pri vratih, pa tudi pomiva ne najbolje, čeprav vedno uporabljamo dobre tabletke, sol in tekočino za sijaj.

Anonimen -> RE: kuhalna plošča in... (8.2.2007 23:32:21)

v sedanjem stanovanju imam vse beko in sem ful zadovoljna. no plošča je obična ne indukcijska.
za novo hišo pa še razmišljam ..se pa še nisem poglobila. sem pa samo dobila od parih namig ki so kupil ploščo pol indikcija pol navadna da jim je žal kot las na glavi da če bi kupovali šeenkrat bi kupili vse indukcijska. in tega nasveta se bom pravgotovo držala!

trixi -> RE: kuhalna plošča in... (8.2.2007 23:39:40)

Če se le da indukcijsko, je ni boljš variante, mogoče je mal dražja, ma se splača.Poglej kakšne znamke jo sploh majo, mi smo jo kupili že ene 5 let nazaj, ko se še niti ni dobro vedelo kaj je to in so bile ene tri znamke na voljo: Bosh(ga imamo, je bil tudi najcenejši), Miele in še ne vem več kaj.
Za pomivalni pa naj ti še kera druga pove, jaz tle ne najdem ene bistvene razlike, prej smo imeli Candy-je bil OK, zdaj imamo Whirpool pa je tudi uredu.
Fajn nakupuj pa dobro kuho ti želim.

trixi -> RE: kuhalna plošča in... (8.2.2007 23:43:21)

Joj Lara, sam vsa indukcijska ne-viš, tko sem pa jaz slišala izkušnje. Mi imamo pol pol in je čist OK.
Meni se enkrat šmorn ni hotu na indukcijski narest, sej mi je moj razložu zakaj, sam sem že pozabla, dejstvo je, da ga delam na navadni

eya -> RE: kuhalna plošča in... (8.2.2007 23:50:30)

Mi imamo vse 4 plošče indukcijske, pa tud šmorn pečemo čist normalno. me pa res zanima, zakaj se ga ni dalo spečt?

Marogica -> RE: kuhalna plošča in... (9.2.2007 6:43:32)

Mi imamo obje Candy-jevo. In smo zelo zadovoljni, se nam v 7 letih ni nič pokvarilo in funkcionira tako, kot mora. Pa še cena je bila kar zmerna.

NEVA-1 -> RE: kuhalna plošča in... (9.2.2007 7:54:34)

plošča je steklokeramičana in je od Gorenja, pomivlec je pa od Boscha-z obojim zelo zadovolna

Anonimen -> RE: kuhalna plošča in... (9.2.2007 12:04:34)

Prav tako Gorenjevo indukcijsko steklokeramično ploščo - zelo zadovoljna in pomivalni stroj Siemens in tudi full zadovoljni, ker mi normalno posodo opere v 30 minutah in to zelo lepo.

Peli -> RE: kuhalna plošča in... (9.2.2007 21:29:34)

Jaz mam Candy-evo ploščo in je dobra, pečica pa je čist adijo, že 2x crknla, potem pa še včasih ropota ventilator,kot da bo glihkar poletela.
Pomivalca pa mam zaenkrat še ruskega.

Anonimen -> RE: kuhalna plošča in... (10.2.2007 9:27:31)

Jaz sem kupila vse Gorenjevo. S ploščo sem zadovoljna, pomivalec ima pa sestra Bosch. Pa moram rečt, čeprav nerada[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], da je njen boljši. Zaradi notranje razporeditve absolutno. Edin kako je s časom pomivanja ne vem. Moj pere najmanj 45 minut, prej več kot manj.

k1 -> RE: kuhalna plošča in... (10.2.2007 16:41:00)

steklokeramična - electrolux 2+2, pomivalni pa boschev (zelo tih). z vsem zelo zadovoljna, edino - če bi vedela kako ZELO funkcionira indukcijska, bi naslednjič imela vse 4 indukcijske.

Stran: [1]