Anonimen -> RE: ukvarjanje z otrokom (8.2.2007 23:06:20)
|
Z 2,5 LETNICO NAJBOLJ ZABAVA: * gledanje risank * branje knjigic - nekaj časa ji berem jaz, potem pa mi vse vzame in reče sama bom brala! * ja cele lutkovne predstave s pliškoti in z little people * legokocke duplo * risanje * gledanje igric - telebajskov, vlak tomaž na računalniku * gledanje kakih smešnic al pa videev crazy frog na računalniku * razno razna premikajoče se plastika..recimo traktor s kompletom živalic na prikolici, pa vlak pa take fore) * preganjanje mačka * skrivanje + lovljenje - to se gremo ponavad vse tri babe naenkrat..js s tamalo v naročju se skrijem in potem naju ona išče ali pa njo napodim naj se skrije čeprav sene zna še najbolje..moramo še malo potrenirati * skrivanje pod kovtrom - pravi da je v šotoru :) * poslušanje glasbe - tudi jaz jima zaigram na flavto recimo, ali pa cdje 9 MESEČNICA PA JE SREČNA NAJBOLJ KADAR: * stoji ob kaki opori * vleče igrače tavelki iz rok * tudi kako risanko že opazi in malo gleda * skrivalnice s taveliko punco..to se prav na glas reži :)) in cvili * leze čez vse živo, če sedim na tleh ji je najbolj fino da čez moje noge leze * vsa premikajoča plastika * vsa ostala šara ki se valja po tleh je za v usta dobra * kako knjigico pogledava sploh tiste ki imajo kake kosmate inserte notr * cukanje mačka (k sreči imamo zelo potrpežljivega mačka :) ) * kastrole in žlice * pa seveda vse buci buc zadeve ala biba leze biba gre, pa da jo žgačkam pa po trebuhu kej piham al pa kej tazga * pleševa * pojeva * gledava skozi okno in opazujeva avte pa ptičke pa mačke... * zelo jo interesira vse na kar se da kaj pritiskati in da od sebe kak zvok..ali pa tudi ne recimo daljinci, telefoni, pa dvd plajer :) ta je sploh super ker če priisneš pravo tipko se prižge risanka :) v glavnem se veliko igrata samostojno. tamala je sploh najbolj srečna da sama leze okol in stoji nekje. tavelka pa da samaaaaa bere :)
|
|
|
|