puhica13
|
lahko, da je ta tema že nekje, vendar imam eno vprašanje. Kdaj veš, da je tvoj fant pripravljen imeti otroka. Mogoče bo malo smešno, vendar sem resno začela o tem premišljevat. Skupaj sva že kar dolgo ( 5. let) , lahko rečem, da se zelo dobro poznava, vendar me vsake tolikokrat šokira s kakšnimi izjavami. Oba si sicer srčno želiva , mogoče jaz malo bolj kot on, vendar, ko sva obkrožena z najinimi prijatelji, ki jih že imajo, me sprašuje o take nelogične stvari , da se potem resno vprašam ali se sploh zaveda kaj prinese za sabo. Da ne omenim, da jih niti prijet ne upa, da sprašuje ali lahko novorojenček jé to in to, dela to in to. malo se mi čudno zdi, ker so to zadeve samoumevne in še bolj čudno se mi zdi, ko gledam ostale očkote okoli , ki so ful priročni , se znajo obrnit, pomerkat na nosečnice ali dojenčke, on pa me sprašuje take bedaste stvari. Sej mogoče sem prestroga do njega, ali pa je samo meni vse samoumevno. Mogoče res malo čudno da sem začela o tem premišljevat šele sedaj, ko delava na in moram priznat, da me je v tem trenutku malo minila želja po , ker sem človek, ki želi za svojega otročička najboljše kar je le možno- mogoče to zato ker jaz nisem imela kakšne močne vzgoje iz očetove strani, pa vendar mislim da bi moral moški pri 30 ih vsaj približno imeti občutek, kaj dojenčki lahko in kaj ne. Ok, sej se vsi učimo sproti, ampak vsaj kakšne osnovne stvari pa res mislim, da bi lahko vedel. kaj pa ve mislite-sem prestroga!
|