4. razred devetletke (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

arielca -> 4. razred devetletke (8.2.2007 15:22:29)

Ali boste v 2. ocenjevalnem obdobju ocenjevale samo številčno? Kaj pa na koncu? V LoPolis programu je tudi v zaključnem spričevalu prostor za številčno in opisno oceno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

dulcinea -> RE: 4. razred devetletke (8.2.2007 16:03:01)

Itak, samo številčno (saj piše v zakonu, da se v prvem številčno ustno obrazložimo in to obrazložitev zapišem. Za drugo obdobje ne piše nič). Komaj čakam. Itak staršev do sedaj ni zanimala ena opisna. Saj tudi obvestila o prvem konf. obdobju sem dala samo številčne. Se je v Lopolisu dalo tudi samo tako. Lani je blo pa dve konferenci opisna, pa zadnjo brez.

mala maja -> RE: 4. razred devetletke (8.2.2007 20:04:59)

nisem učiteljica, povem vama lahko v pomoč,  pa da je naš prinesel za vsako snov opisno (jo dosega, delno dosega, ne dosega) in datum, ter oceno ki jo je dobil na testu za to snov. Za vsak predmet posebej.

Dadi -> RE: 4. razred devetletke (8.2.2007 20:58:47)

No jest sem tudi dala številčno in opisno oceno zdej ob polletju. V drugem polletju bom pa samo standard zraven pisala ob testu oz. prilogi testa. Da bom staršem vedla obrazložit, kaj sem ocenjevala in kako je otrok dosegel določeni standard.

Dadi -> RE: 4. razred devetletke (8.2.2007 21:00:06)

Dulci v Lopolisu je pa plac tudi za opisno oceno.

dulcinea -> RE: 4. razred devetletke (14.3.2007 21:00:56)

Dadi v Lopolisu najdeš tudi zavihek, kjer klikneš "brez opisnih ocen" in ti vrže ven navadno obvestilo brez opisnih. D boš vedla za drugič (kot da bo drugo leto isto).

Stran: [1]