|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pričakujemo
8.2.2007 14:26:31   
arobic3
user posted image user posted image ojla, lep pozdrav vsem skupaj.Sem nova na vašem portalu, prebiram vas že sicer nekaj časa, včlanila pa sem se komaj včeraj. Da vam priznam da ste tudi ve pripomogle k temu da sedaj še bolj intenzivni delamo na bebici.Sicer že imamo prvošolko, sedaj pa smo se odločili še za eno in ko sem vas prebirala, vse te želje in občutke sem še bolj zahrepenela po trebuščku.Upam da uspe čimprej, saj prvič ni. Zelo ste mi všeč in vas rada prebiram in uoam da me boste sprejele medse, v to pisano druščino in si bomo delile svoje probleme, težave, veselja in srečo, pa pa punce!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil arobic3 -- 8.2.2007 14:28:49 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pričakujemo
8.2.2007 14:35:02   
brina_3
dobrodošla med namiuser posted image user posted image
in želim ti, da čimprej zagledaš čarobniuser posted image

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 14:35:14   
Muca Copatarica
Ojla arobic3!
Dobrodošla na tem forumu. Midva s partnerjem tudi delava na user posted image . Sicer na prvem in tako kot ti upava, da nama čim prej uspe. Držim pesti, da obe kmalu zagledava user posted image user posted image in postaneva lepi user posted image . Pa srečno.

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 14:53:13   
andreja2000
user posted image user posted image arobic3user posted image ,dobrodošla med nami in seveda,da čim prej zagledaš user posted image user posted image

Lep praznični popoldan,imejte se lepo in veliko pozitivnih misli vam želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Muca Copatarica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.2.2007 14:56:39   
nicolina
aerobic3 dobrodošla mes nami user posted image user posted image user posted image , želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image , tako kot vse me...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.2.2007 14:56:48   
arobic3
HVALA VAM PUNCE ZA LEP SPREJEM IN SPODBUDNE BESEDE. TUDI VAM LEP DAN. TEDEN , MESEC, LETO... PO MOŽNOSTIuser posted image user posted image user posted image

DREJČI

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.2.2007 15:20:47   
soraja
tudi jaz sm sveža tuki,res,da dosti ne pišem,zato pa vas vsak dan pridno berem. In sm z vsemi vami ob upanju nauser posted image

naša punčkica,komaj te čakava!

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.2.2007 15:39:21   
lelaval
Dobodošla. Upam, da vam čimprej  uspe zagledat user posted image  ali user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2007 0:01:17   
andre3a
dobrodošla arobic3user posted image user posted image user posted image !!!Tudi jaz sem še nova in po dolgem prebiranju sem tudi jaz šele včeraj nekaj napisala.Ja tudi pri nas delamo na drugem dojenčku,hčerkica je stara dve in pol jaz pa prav te dni imam ovulacijo tako da veselo na delo.Držim pesti za user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.2.2007 8:18:56   
ur+sa
user posted image dobrodošla....user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.2.2007 10:21:46   
Anonimen
Dobrodošla med nami starinami.user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
9.2.2007 10:28:13   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

aerobic3 dobrodošla mes nami user posted image user posted image user posted image , želim ti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image , tako kot vse me...

Lepim željam se pridružujem jaz in te vabim na forum Upajmo skupaj pod temo Katerabo tekla z mano novi krog?Tam se imamo super in si krajšamo dneve in mesece čakanja na tkole željene user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.2.2007 14:35:50   
pot
Dobrodošla med nami in naj bo čakanje na user posted image čimkrajše. 

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?