Pia73 -> ALI JE MOZNO... (18.9.2004 22:29:42)
|
mela! :rozica::rozica::rozica: Sva istočasno pisali, tako da nisem videla tvojih vprašanj! Ja pri nama je v prvo ratalo takoj, v drugo v tretjem poskusu, pa je sledil ss, v tretje pa spet v prvem poskusu pa potem ss. No in po drugem ss sem morala na abrazijo (čiščenje) in so me verjetno "zasrali" Lahko, da čisto nehote, da sem pač tako reagirala na čiščenje! Sedaj je namreč možno, da imam v maternici zarastline (to so ugotovili na slikanju maternice HSG-ju ampak ni sigurno, ker so slike slabo vidne) Sedaj grem pa v bolnico, da vidijo ali imam zarastline (to bodo pogledali s histeroskopijo) in če jih imama ji bodo lapaparoskopsko (laparoskopija) odstranili). Nato so mi odkrili povišan prolaktin (tudi to še ne vem, če je potrjeno) Pa možev ne najboljši spermiogram. Me je kar strah nadaljnjih preiskav! Ampak bom že! Moj staž pa je od junija 2002. Oz sedaj od julija 2003, torej po dveh ss je sedaj pri meni 15. nezaželjena M! Držim pesti, da bo tvoja pot lažja!!! :miska::miska::miska: LP Pia73 :sloncek:
|
|
|
|