Pia73 -> Drage moje "soborke" (18.9.2004 21:41:33)
|
Pozdravljene! Spet sem med vami! Spet vam lahko sporočim, da je k meni prišla :hudicek: M :hudicek: Čeprav je bila pričakovana, nikakor ni bila a Z njo je splavalo še čisto zadnje upanje, da nama uspe brez posegov. Pa sploh nisem tako zelo razočarana, saj sem nekako pričakovala, da se ne more zgodit čudež po vseeeeh teh slabih izvidih! Pa še rahla tolažba: Kartomatik mi je napovedal, da bom zanosila brez posegov. Torej zmotil se je! No in da je ironija še večja naj vam povem, da sem zaradi priprav na histeroskopijo in potem morda laparoskopijo morala danes vzeti prvo KONTRACEPCIJSKO TABLETO!!! :)-:)-:)- Tole res že meji na smešno. KO sem danes mojemu možku opovedala, kaj sem vzela me je čisto zaprepadeno pogledal. Komaj sem mu razložila, da je to potrebno zaradi priprave na opoeracijo! :)-:)-:)- Je rekel: Zakaj pa mene z vsemi tistimi vitamini filaš, če nočeš več :duda: ??? :)-:)-:)- Ja tako tole izgleda pri mojem stažu fosilke. Zdaj me je samo strah, da čisto ne zbolim: sem čisto hin: grlo, glava,... In da mi morda v četrtek, ko moram klicati v bolnico za termin, ne povedo, da nisem planirana za operacijo. Jaz pa jem kontracepcijske tablete,.....:ups::ups::ups: Pa ne samo to: v službi sem že 2x prestavila termin za bolniško. Ko pa se ta p....M tako obira! Če ne dobim datuma me bo kar kap! No, pa se bom potem s tem obremenjevala. Ta teden sem imela full gužvo, sine je bil bolan, polno strank v službi, jaz pa napol mrtva,... Saj bo bolje, kajne! Punce moje :modri: so se sedaj malo odaljile! Še vedno pa upam, da jih kdaj ugledam!!!! LP Pia 73 :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|