Zakaj mi napiše "Pravilno inicializiranje programa cli.exe ni uspelo"? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

alenkica -> Zakaj mi napiše "Pravilno inicializiranje programa cli.exe ni uspelo"? (8.2.2007 11:21:35)

Ko odprem računalnik , mi najprej napiše : "Pravilno inicializiranje programa cli.exe ni uspelo". Kaj to pomeni in kaj bi morala narediti, da tega ne bi več pisalo?

Potrebuje pa kake 4 minute da se ogreje, da lahko sploh začnem kaj delat z rač. Ali je mogoče kak virus?

Anonimen -> RE: zakaj mi to napiše? (8.2.2007 19:50:49)

To pa zato,ker si prej ugasnila ali resetirala računalnik in ti ni incializiral.Jaz dokler še nisem vedela da to mora naredit sem vedno,ko se mi je pojavilo to zapirala.Potem pa sem naenkrat imela kar 63 strani incializacije.Veš kako dolgo mi je to potem delalo?Najboljše da narediš in spustiš skozi vedno,ko se ti odpre tisto okno.

zverinca -> RE: zakaj mi to napiše? (8.2.2007 19:51:53)

Jaz mislim da je res se ti naselil en mali, neželjeni programček, virus.

Pojdi na iskanje, in vtipkaj točno to cli.exe, pa boš videla kje je, če ti glede na lokacijo, kje je shranjen še zmeraj ne bo jasno kaj je, bi jaz brisala.
Najbolje pa bi bilo kakega 'zdravnika' spustiti čez cel računalnik... spydoctor in podobni programi.

Stran: [1]