Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Nas ima na polici zbirko dvd-jev in izbira..ce ni slikca gor, potem pa rece kaj bi rad...drugac pa gleda ziv zav...tud animal planet je zanimiv...cartoona ne dovolim, saj so mi prevec nasilne risanke tisto, pa se bolj obcutljive sortice je in takoj joka,ce je kej narobe...
Kot sem nekje že zapisala, naša tamala pravzaprav ne mara preveč televizije, ni neki tv freak.
Mičica tudi ne.
Jaz TV sicer nimam, oči pa. Risanke je ne zanimajo; pa tolikooooooo jih je v soboto in nedeljo zjutraj in mama takoooo rada spi .
Je pa ta vikend gledala oddajo o morju in bila čisto navdušena. Kot da ga ne vidi vsak dan . Pa v tenis je čisto padla in v smučanje. Ne vem, kaj se dogaja z najinim otrokom