Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Vpliv televizije in risank 12.2.2007 16:16:46
|
|
|
|
dory
|
Nas ima na polici zbirko dvd-jev in izbira..ce ni slikca gor, potem pa rece kaj bi rad...drugac pa gleda ziv zav...tud animal planet je zanimiv...cartoona ne dovolim, saj so mi prevec nasilne risanke tisto, pa se bolj obcutljive sortice je in takoj joka,ce je kej narobe...
|
|
|
|
RE: Vpliv televizije in risank 14.2.2007 21:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot sem nekje že zapisala, naša tamala pravzaprav ne mara preveč televizije, ni neki tv freak. Mičica tudi ne. Jaz TV sicer nimam, oči pa. Risanke je ne zanimajo; pa tolikooooooo jih je v soboto in nedeljo zjutraj in mama takoooo rada spi . Je pa ta vikend gledala oddajo o morju in bila čisto navdušena. Kot da ga ne vidi vsak dan . Pa v tenis je čisto padla in v smučanje. Ne vem, kaj se dogaja z najinim otrokom
|
|
|
|
RE: Vpliv televizije in risank 15.2.2007 7:52:30
|
|
|
|
skuštrana
|
Pa v tenis je čisto padla in v smučanje. Ne vem, kaj se dogaja z najinim otrokom Ej, Mič, tole bi moral moj mož videt..Je naši tamali že določil, da bo tenis player, pa ona ni preveč zainteresirana
|
|
RE: Vpliv televizije in risank 15.2.2007 20:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote]Je naši tamali že določil, da bo tenis player, pa ona ni preveč zainteresirana [/quote] Naš je pa rekel, da pričakuje, da bo pri 15-ih osvojila prvi Wimbeldon. Da bova imela še midva kaj od prvega milijona . Ja, zgleda, da bi bilo dobro tale dva deda vkup spravit
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?