sazi -> RE: Noče GH!!! (7.2.2007 21:13:18)
|
Kot sprašijejo ostale - koliko je pa stara mala skokica? Moj 1-letnik je bil do 10. meseca izključno na mleku - in to prilagojenem. Sem mu 4 mesece vsak dan kuhala in probavala vsemogoče, pa ni hotel ničesar. Saj ne, da je zdaj kak hud jedec, ampak je GH (nekje na stopnji kakega 6-7 mesečnika) in pije mleko samo zjutraj in zvečer (pa še ponoči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]). Meni se je mešalo od tega, ker ničesar ni hotel in nam gre zdaj počaaaasi na bolje. Je pa tako, da čim zboli, je spet samo mleko na jedilniku - ne odpre ust in konec. Upam, da najdeta kaj, kar mali paše. Če je še bolj mala, počakaj še nekaj časa, pa ne je silit, da se ji ne bo zamerilo. Meni je pediatrinja na MON-u dala nasvet, ki pa ga nisem upoštevala, saj se mi je zdelo skrajno nehimano - rekla je (pri 9ih ali 10ih mesecih, ko sem spraševala), naj poje eno ali dve žlički, če ga uspem prepričat in naj mu potem ne dam mleka, da bo že začel jesti - ni šans. Mali čisto suhcen, ujame skoraj vsak virus, ki prileti mimo in da mu ne bi dala mleka, ki je zanj edina sprejemljiva hrana? Bo že začel jesti - tudi tvoja mala bo, le sekiraj se ne preveč in poizkušaj naprej - ni nujno, da je stvar v okusu hrane - lahko da enostavno še ni pripravljena na žlico.
|
|
|
|