til -> RE: zamašeni jajcevodi (7.2.2007 22:08:47)
|
Ne vem točno kaj te zanima. Ampak ti bom poskusila par stvari napisat. Sicer nisem imela zamašenih jajcevodov so mi pa vseeno delali laparoskopijo in histeroskopijo. Imela pa sem tudi slikanje maternice, ki pa kar boli sicer je za potrpet ampak tisti trenutek si samo želiš da čimprej mine. Jaz sem imela pregrado na maternici in so mi najprej materniso slikali, da so ugotovili koliko je pregrada velika da mi jo bodo kasneje odstranili. Mislim pa da je postopek isti saj so mi med slikanjem še prepucali jajcevode ( čez jajcevode ti spustijo neko tekočino ali pa je zrak [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]ne vem točno ). Kar pa se laparoskopije tiče meni so jo delali ampak ravno zaradi te pregrade in so mi pregledovali maternico, tebi pa bodo sklepam, da jajčnike. To mene ni nič bolelo razen mogoče malenkost šivi bila sem pet dni v bolnici in potem odšla domov. Šivi so mi sami popadali ven in potem greš še nazaj k G. on pa ti potem pove kako naprej ali se boš morala še kaj dodatno zdraviti ali ne odvisno od tega kaj bodo našli., upam da nič resnega. Če se ti ne da brati preskoči drugače pa upam, da sem ti vsaj malo pomagala!
|
|
|
|