|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok....
7.2.2007 15:25:45   
Anonimen
Najprej da vas vse lepo pohvalim,ste res super...Za vas imam eno vprašanje!Noseča sem 17Tednov vodo in kri sem dala samo na začetku nosečnosti sedaj pa nič,kolikokrat moraš it v laboratorij???Kolikokrat ste imele ultrazvok??Kako pogosto hodite na preglede jaz vsake 4tedne!Hvala vam za odg.lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ultrazvok....
7.2.2007 18:13:57   
Mavrična zvezdica
Jaz sem v 15 tednu in sem do sedaj imela posvetovalnico enkrat (skupaj z laboratorijem), dvakrat pa sem imela UZ. Za drugo posvetovalnico sem naročena en mesec po prvi. Pri nas analizirajo kri in urin ob vsakem obisku posvetovalnice, ti pa se redno začnejo nekje v začetku drugega trimesečja.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 20:29:52   
lunca2
Jaz sem v 21tednu in sem vsakič ko sem imela pregled morala dati urin, kri pa ni bilo potrebno vsakič. Prvič pa obvezno saj ti naredijo RH faktor in krvno skupino. Imela pa sem dva pregleda pri ginekologu.
Pri prvem pregledu mi je naredila vaginalni ultrazvok. Samoplačniško sva šla z dragim na nuhalno svetlino. V ponedeljek pa imam še en UZ (morfologijo), kako pa dalje ne vem. Pravijo pa vse tukaj, da so obvezni samo 3 UZ. user posted image
Tudi jaz bi rada videla, da bi jih bilo več.

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.2.2007 7:40:47   
Afnica
Prvi pregled sem imela v 7. tednu. Dala sem kri, vodo, naredila mi je vaginalni pregled in UZ + pritisk in vaga.
Naslednjega sem imela v 12. tednu. Pritisk, vaga, vaginalni pregled in UZ.
Potem samoplačniška nuhalna svetilna.
Tretji pregled v 16. tednu. Pritisk, vaga, urin, vaginalni pregled in UZ skozi trebušček.
Naslednjega, 4. imam v 21. tednu, takrat sledi morfologija in kri + urin in običajni postopki.
Je pa res, da nosim 2 in ju zato bolj nadzoruje glede rasti.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2007 11:32:49   
pupi
Jaz sem imela v 7.tednu 1. pregled (urin, kri-v laboratoriju, kg, pritisk, UZ), 2. pregled v 11. tednu ( urin, kg, pritisk, UZ), v 13. tednu sem šla k G zaradi vnetja (urin, kg, pritisk, UZ), 3. pregled v 15. tednu(urin, kg, poslušanje srčka). Aja pa na NS (samoplačniško seveda) sem še bila v 12. tednu.
To je do zdaj vse naslednji pregled pa imam v 21. tednu z UZ+morfologija. Baje pa po zakonu nosečnici pripadata dva UZ potem pa je od G odvisno če jih naredi več in seveda v primeru, da je kaj ni vredu.
Upam, da sem ti kaj pomagala oz. te potolažila user posted image
čao

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2007 12:31:33   
Eca
No, da še dodam podatke po 20. tednu.

Jaz sem imela preglede na vsake 4 tedne (razen če ni kaj narobe) do cca. 32. tedna, potem pa na 2 tedna in od 36. tedna naprej vsak teden. Pri vsakem pregledu, razen v zadnjem mesecu sem imela tudi vaginalni pregled (to je odvisno od g.).

V laboratorij sem šla 3x - prvič nekje 8. teden, drugič 22. teden in tretjič cca 32. teden. Pri drugem ali tretjem obisku laboratorija sem imela tudi sladkorni test. Urin sem dala pa na vsakem pregledu pri g.

UZ pregledi ti pripadajo po zakonu 2, oz. odvisno od g. koliko jih naredi. Nuhalna svetlina je samoplačniška razen, če si v rizični skupini, potem dobiš napotnico ali pa če si stara 35 let ali več (nekaj takega). 3D UZ je tudi samoplačniški, opraviš ga po 20. tednu, če želiš seveda.

CTG delajo zadnji mesec pred porodom na vsakem pregledu.

Za druge preiskave pa se ne spomnem. Bo me že katera dopolnila, če sem kaj pozabila.  Veliko preiskav je namreč odvisnih tudi od samega g.

Lp, Eca

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?