bodiji-majčke (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

SISI25 -> bodiji-majčke (18.9.2004 13:06:08)

Ker sem še totalno neizkušena me nekaj zanima.
Mi bomo imeli zimskega dojenčka in me zanima koliko plasti obleči. uporabljala bi bodije in ne tetra ali mako majčke. in me zanima ali ima dosti da ima oblečen bodi in čez pajacka. Ali mora imeti dva bodija. Vem da so včasih dajali tera majčko, gor pa še mako in potem pajacke. Kako pa je z bodiji?

Annny -> bodiji-majčke (18.9.2004 13:22:29)

Mislim, da je bodi z dolgimi rokavi dovolj, če oblečeš čez še pajacek. Če greš pa z otročkom ven, pa spodaj obleči še žabice.
lp

dory -> bodiji-majčke (18.9.2004 14:03:53)

Jaz ga bom pozimi oblekla v body, cez pulovercek, pa kavbojke seveda :)..spodaj pa zabice in stumfke..za ven pa se bundica...to je cist dovolj...sicer pa ce bos mela ti svojega dojencka v kosari, ga ze to dovolj zasciti...mi bomo meli nasega v zimski vreci, kar je vec kot dovolj :)

malika -> bodiji-majčke (19.9.2004 9:14:38)

Tudi moj je zimski, pa sem mu oblekla bodi, preko pajac s dolgimi rokavi.
Če sva šla ven sem mu oblekla še žabice in preko zimski pajac pa kapo in veselo v voziček, pa še dekico preko.

Anonimen -> bodiji-majčke (19.9.2004 9:55:33)

:)-:)-Pozdrav.....Prisežem na bodije,tako so praktični,nikoli ne zlezejo navzgor hrbtiček in buši sta vedno pokrita in na toplem.Mi jih mamo več zato,ker gre včasih čez plenico pa je treba preobleč.Pozimi smo spodaj dali še bombažne žabice ali pajacka zgoraj.papa....:sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]