simonka -> RE: Porod v Feldbachu (7.2.2007 14:47:09)
|
Pozdravljene še enkrat. Hvala za odgovore takšne in drugačne. Se strinjam z nekaterimi, da moraš sam roditi, da ti bolečine ne more nihče odvzeti...... Pa vendar sem prepričana, da mamice, ki bi imele slabe izkušnje s prvim porodom, bi vsekakor iskale v drugo še drugačne možnosti poroda oz. druge porodnišnice. Pa ne mislim s tem na moje bolečine in kako se ležala 26 ur na porodni mizi, ker se nisem odpirala,turi ne mislim na 11 ur umetnih popadkov in moje visoke temperature, ko so še vseeno vztrajali da rodim po naravni poti, najbolj pomembno mi je, da je vse vredu z otročkom. Mame bi tako dale življenja za svoja mala bitjeca, če pa se zaradi težkega in kompliciranega porodo bojiš spet za otročka je najbolj normalna stvar, da boš v drugo poiskal kakšno drugo možnost. In tako sem se odločila za Feldbach in CR , saj v MB porodnišnici niso preveč pristaši porodov z EA ali CR ..... Niti ni CR kakšna modna muha, po vseh opisovanjih mamic, ki so rodile z CR je okrevanje po njem trnova pot, verjetno veliko hujša kot popadki , ki minejo v parih urah. Prepričana sem tudi da je mnogo lepše prisostvovati ko se detece rodi in ga imeti takoj pri sebi, kota pa šele čez par ur ko se zbudiš iz narkoze. Tako mamice in nosečke upam, da sem se prav odločila, verjamem v vse najboljše za otročka in zame. Še kakšen mesec in bomo štirje. Pa pa, vsem bodočim mamicam pa kjerkoli boste rodile, ne glede na kakšen način .... VSO SREČO IN OBILO ZADOVOLJSTVA Z SVOJIMI OTROČKI.
|
|
|
|