|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potovanje
6.2.2007 19:54:35   
country
Drage ringarajevke!

Muči me dilema. Situacija je takale: možnost imam za deset dni potovat v Brazilijo. Jaz pa bom v času potovanja v petem mesecu nosečnosti.

Rada bi šla, vendar mi je ginekologinja odsvetovala potovanje. Sicer nimam nikakršnih težav, vendar vem da trenutno stanje ni siguren znak da bo vse v redu.  G pravi, da je let nevaren zaradi pritiskov, da je celotno potovanje velik napor zame in da ne ve kako bo v primeru hujših zadreg (niti jaz).

Vem, da se moram odločiti sama, vendar vas vseeno prosim za nasvet in mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potovanje
6.2.2007 20:08:37   
Anonimen
Jaz bi upoštevala mnenje G in ne bi šla.

(odgovor članu country)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.2.2007 20:29:10   
Lunc_a
če nimaš nobenih težav v nosečnosti lahko letaš z letalom brez problema.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.2.2007 20:52:15   
FLASK_A
Tudi jaz imam možnost leteti v Brazilijo- ampak sem si vbila v glavo, da ne bo nič. Potujem lahko še kdaj, zdaj pa bom primarno poskrbela za naju z user posted image . Hehe, a si mogoče na FA? Maja se gre tja za 10 dni namreč.

Pa lepo nosečnost še naprej!!!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.2.2007 20:56:06   
FLASK_A
Aja, btw. -z mojim sva "poskrbela", da skušnjava ne bo prevelika in se nama je posrečilo imeti rok poroda ravno v času potovanjauser posted image  Hja, torej itak ne bi bilo nič- lahko bi pa seveda planirala otročka kasneje (je bla debata tut o tem- če si tako zelo želim v Brazilijo) in sem se odločila za družino.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.2.2007 21:23:54   
Solero
Ko pretehtaš vse najslabše možne scenarije, se boš lažje odločila.
Možnost, da bo vse v redu, pri tem ne igra vloge, ker ta možnost vedno obstaja. Relevantne so tiste druge...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......