kimica86 -> RE: Zakaj počitnikujete na Hrvaškem? (12.1.2012 16:04:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Daleč od tega. Je treba malo pogledati okolico Trsta na primer - precej ceneje, pa ful lepo... Trst??? Pa tudi okolica Trsta- UMAZANO za znoret.. Trst ima tako veliko luko, da niti sama več ne vem do kod sega.. Fujjj, bljekkk [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Če bi bila možnost, da ne hodimo tja na dopust, bi kliknila to možnost. Slovenska obala je prelepa, da bi hodila na morje na hrvaško, če pa je kaj denarja viška, gremo raje v Grčijo.... Slovenska obala prelepa??? Od kdaj pa to?? Mogoče se da kopat le v Fiesi, okolici Pirana, drugo je pa vse mulj nad muljem [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif] IZVIRNO SPOROČILO: gita10 Zato ker 1. obožujem dalmatinske otoke 2. ker mi je njihova hrana najboljša na svetu 3. ker razlikujem med potovanjem in dopustovanjem in si lahko privoščim oboje 4. ker so ljudje v Dalmaciji zelo prijazni 5. ker politike nisem nikoli mešala z mojim dopustom in mi dopusta nikoli še ni uspel nihče pokvariti. Pod to se pa tudi jaz podpišem [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Sem doma z obale in vem kašno morje imamo in se lahko skrijemo proti Hrvaški.. In vsi tisti, ki pravite, da je Hrvaška draga: ja, sej ponekod je, vendar ne povsod.. Je potrebno samo poiskati pravi kraj z zmernimi cenami.. Mi gremo letos najbrž na Pag (če bo vse po sreči, ker gremo z 6 mesečnim dojenčkom) in smo dobili namestitev po 25 eur na osebo pa še zajtrk dobimo za to ceno- NEVERJETNO.. V okolici imajo pa hrano po 5-6 eur (obrok).. In ljudje so tam vedno bili zelooo prijazni [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|