janice -> RE: Zanositi ali še malo počakati? (9.2.2007 18:24:08)
|
Haj, tudi jaz se pridružujem tistim, ki so mnenja, da je družina pomembnejša od službe. saj je sicer res vse lepo in prav, če se s šefom pogovoriš o vsem, samo na žalost v realnem svetu ni tako, če si odkrit, ni nujno, da lahko pričakuješ odkritost tudi nazaj. Velikokrat je tako, da šefi govorijo, da naj imamo otroke in kako je to lepo in čimveč otrok in blabla... prav rožice sadijo, ko pa nekdo res zanosi, je pa problem, ker umanjka za eno leto. in pol so" ji pa otroci več pomembni kot kariera...." in govorijo v drugo smer. in ne glede na to, da vesoljna slovenija z vsemi na čelu govori o tem, kako je potrebno spodbujati k odločitvam za otroke... v tvojem primeru sicer ne morem čisto zares soditi, ker ne poznam vseh okoliščin, a če sklepam po teh, ki si jih opisala, bi na tvojem mestu poslušala srce. in ne razuma. tokrat pač. kot sem prebrala nekje v enem drugem forumu, otrok ni projekt, je blagoslov oz. dar in se ga ne da primerjat s kariero. za to bo gotovo še čas. tudi jaz imam zaenkrat službo za določen čas (do 31.12), pa se nič ne ozirava na to. Tako in tako so pa redki tisti, ki jim uspe takoj, ko se za to odločijo. veliko poguma in sreče! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|