Zakaj tako občutljiva? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Zakaj tako občutljiva? (6.2.2007 14:54:02)

Po naravi sem zelo občutljiv človek, čeprav se morda navzven ne zdi tako. Ne vem kako si utrditi samozavest... moja predstava o sami sebi je zelo negativna. prepričana sem da ničesar ne morem narediti dovolj dobro. v službi se zaradi tega sodelavke nad mano 'izživljajo' in me teptajo... ker se enostavno ne znam postaviti zase. Zelo se grizem tudi, ker vem da me za mojim hrbtom ogovarjajo. Že majhna opazka me vrže iz tira, čeprav se malo posmejem na svoj račun sem globoko v sebi zelo prizadeta. Pri svojih 30 letih bi lahko bila že malo bolj 'trdna' pa nisem. Velikokrat se sprašujem ali je to enostavno del karakterja ali pa tak postaneš zaradi določenih grenkih izkušenj. Kako naj si malo utrdim karakter? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

tanikaa -> RE: Zakaj tako občutljiva? (6.2.2007 14:55:49)

Če hočeš, se mi javi na zs. Glede tega ti mam veliko za povedat. In če ti bom samo malo lahko pomagala...z največjim veseljem.

Felicity -> RE: Zakaj tako občutljiva? (6.2.2007 14:58:19)

Svetujem ti, da si prebereš knjigo Življenje je tvoje - Luise L.Hay (neki takega).

Potem ti bo marsikaj bolj jasno.

Srečno!!

http://www.iskanja.si/Hay_zivlj.htm

VERONICA -> RE: Zakaj tako občutljiva? (6.2.2007 17:42:41)

Je del karakterja, pomagajo pa tudi skušnje. Ko prideš v situacijo da rabiš bolj "debelo" kožo da bi sploh preživela.

Imeti lastne otroke tudi pomaga. Za njih se že naučimo postavit, njihovi interesi so pa ponavadi isti našim.

S tridesetimi si pa še mlada. Ne sekiraj se.

Anonimen -> RE: Zakaj tako občutljiva? (6.2.2007 18:04:21)

Še ena taka tuki. V skoraj vsakem komentarju najdem kaj slabega oz. ga vzamem za slabo. In sploh ne vem kakj naj še naredim. Že moj počasi obupuje nad mano.

pin -> RE: Zakaj tako občutljiva? (6.2.2007 19:11:29)

Ljudje smo samo "živali", ki se ne znamo obnašati in izražati. Govorim na splošno. Marsikaj v življenju je potrebno gledati iz lepše strani. Pesimizem zagotovo ne pomaga. Mogoče je pa čas, da zamenjate službo in okolico. Zagotovo je, da jamranje in stokanje ne pripeljeta nikamor. Nasprotno. VZEMI življenje v svoje roke. Pri smaozavesti pa lahko pomaga partner, če problem seveda razume.

Stran: [1]