noče jest- bronhitis?? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


_andreja_ -> noče jest- bronhitis?? (6.2.2007 9:05:59)

Kako ste dojile vaše malčke, ko so bili bolani, moj sploh noče jest, ker tako težko diha, povleče 20x in to je to, ni šans, da ga še prepričam, kr glavo stran obrne!! Pa tudi zelo težko ga prepričam, da bi jedla, kr joka...meni bo pa mleka zmanjkalo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Sploh nevem več kako ga naj poskusim nahranit.




sreca212 -> RE: noče jest- bronhitis?? (6.2.2007 9:30:37)

koliko časa težko diha? a težko diha ker ima zamašen nosek ali je kaj drugega? probaj si čim več (krat) pumpati mleko da ti ne bo čisto zmanjkalo. saj veš ponudba-povpraševanje, potem ko bo tvoj otročiček zdrav, se bo pa spet lahko priklopil na tvoje zize.




Tia27 -> RE: noče jest- bronhitis?? (6.2.2007 10:16:33)

če noče jesti in težko diha ga pelji k zdravniku, možno je da ima RSV virus, tako se začne,lp in veliko sreče




Anonimen -> RE: noče jest- bronhitis?? (6.2.2007 10:21:37)

Moja mala je sicer stara 27 mesecev in trenutno imamo tudi bronhitis. Ni jedla skoraj nič tri dni. Včeraj smo končno prišli do naše pediatrinje, ki je napisala močnejši antibiotik in ko je začel delovati je začela jest. Je pa res, da si zna izpihniti nos in se zna kašljati. Pri manjših otrocih je pa to problem. Smo pa imeli tudi inhaliranje od sobote do včeraj. Si pa najboljše ščisti nos ko jo kopam. Potem pa res gre vse ven.

MOgoče bi morali še 1x na kontrolo. Vsaj jaz bi jo peljala. Smo prebolevali začetek bronhitisa pri petih mesecih in imeli tudi po dve inhaliranji na dan in še pumpico (nedonošenček).




_andreja_ -> RE: noče jest- bronhitis?? (7.2.2007 13:04:28)

Sej smo bili včeraj na kontroli, pa je rekla pedijatrinja, da se bo vse uredilo samo od sebe, da ni tko zelo hudo (da možno da sploh nima bronhitisa, ampak da je samo tako prehlajen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]).. drugače pa danes že malce bolj je, ne zlo ampak vsaj nekaj poje!! Drugače je pa imel nosek čist zaštopan, pa še ker je dihal tako močno se je full zmatral, in je že ko je videl dojko, bila kriza (beri:jok). Uapm, da bo kmalu o.k.




MALINČICA -> RE: noče jest- bronhitis?? (7.2.2007 16:04:10)

Moj Maj(11 tednov) ima bronhitis in tudi en cel dan ni skoraj nič pojedel. Tudi ima zabit nos in boleče žrelo. Meni je pediatrinja rekla, naj mu dam pol paracetamol svečke. Pa sem mu jeo res dala in potem, ko je prijela, je začel jest. Pri Maju se je prav videlo, da je bil lačen in ko je povlekel, ga je zabolelo pri požiranju in se je tako odmaknil in nehal jest.
Probaj s svečko ali pa mu dosti fiziološke našprocaj v nosek in ga imej nekaj časa pokonci, da mu ven steče.




Stran: [1]