planer (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

popy1A -> planer (6.2.2007 8:50:51)

Oj!
Saj vem da se hecno sliši, ampak še celo na poročnem forumu imajo planer v stilu kdaj je potrebno za kaj poskrbeti, pa me zanima ali imate tudi tu po mesecih razdelano v katerem mesecu je potrebno kaj pripraviti - tako zase kot tudi za otročka.
Sama se namreč utapljam v nasvetih, pa me zanima, če ste mogoče o tem že kaj pisale.
V nasprotnem primeru odpiram temo.
Vzemimo najprej 1. mesec nosečnosti. Domnevam, da še ne bomo kupovali vozička, bi bil pa že čas, da ugotovimo ali imamo v hiši prostor, ki bi lahko enkrat postal otroška soba.
Kaj bi ve smatrala za nujno pripravo v 1. mesecu nosečnosti?

P

CUKRČEK -> RE: planer (6.2.2007 8:53:27)

IZVIRNO SPOROČILO: popy1A

.
Sama se namreč utapljam v nasvetih

Ne poslušaj drugih....poslušaj seeb in svojo pamet. To je prvo pravilo.

Anonimen -> RE: planer (6.2.2007 9:09:52)

Jaz imam nosečniški planer od revije Mama, ker imam že od nekdaj vse popredalčkano. Ampak ta planer si oblikuješ sama po svojih datumih in željah. Kar pa se tiče nakupov ti tudi nič ne piše, pač se moraš sama organizirat.
Ti pa priporočam, da se pogovarjaš na forumu s puncami iz RR, ki imajo PDP v enakem mesecu kot ti. Med sabo boste spletle pogovore in tako boš videla kaj je potrebno oz. kaj počnejo one v posameznem obdobju. Jaz se družim s svojimi pa je prav fajn, točno vem kdaj imam kak pregled, koliko zaostajam za njimi z nakupom opreme, pa tudi o opremi in njihovi uporabnosti je veliko govora.

Mateja82 -> RE: planer (9.2.2007 13:24:59)

Tud jaz imam planer od revije mama, pa ne samo zato da si neki planiram ampak da lahko tudi kaj napišem kako je potekala nosečnost, pregledi...itd...
Pri prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] sem imela knjigico To sem jaz in sem tudi lahko veliko pisala in lepila slikice od UZ.

Glede nasvetov..upoštevaj tiste katere želiš ostale pač presliši. Nekje na RR se dobi seznam stvari, ki jih potrebuješ za novorojenčka. Pa malo spremljaj debate in boš kar veliko izvedala

masna -> RE: planer (9.2.2007 20:24:49)

Jaz imam nosečniški planer od revije Mama, ker imam že od nekdaj vse popredalčkano. Ampak ta planer si oblikuješ sama po svojih datumih in željah.
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jaz imam nosečniški planer od revije Mama, ker imam že od nekdaj vse popredalčkano. Ampak ta planer si oblikuješ sama po svojih datumih in željah. Kar pa se tiče nakupov ti tudi nič ne piše, pač se moraš sama organizirat.
Ti pa priporočam, da se pogovarjaš na forumu s puncami iz RR, ki imajo PDP v enakem mesecu kot ti. Med sabo boste spletle pogovore in tako boš videla kaj je potrebno oz. kaj počnejo one v posameznem obdobju. Jaz se družim s svojimi pa je prav fajn, točno vem kdaj imam kak pregled, koliko zaostajam za njimi z nakupom opreme, pa tudi o opremi in njihovi uporabnosti je veliko govora.

A ta planer še prodajajo?

rožica81 -> RE: planer (10.2.2007 18:41:50)

Nosečniški planer lahko naročiš preko spleta ali po telefonu - na strani revije Mama, sicer ga pa prodajajo tudi v Baby centru.

LP

Stran: [1]