Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Lastnice Traxx Jaguar 4! 6.2.2007 7:32:46
|
|
|
|
bibyzan
|
Ogledujem si ta voziček, hodim od Ariela do Ariela, pa vedno pozabim vprašat, oz nism sigurna, ker imam tolk informcij o vozičkih, da ne vem kaj kam paše:torej zanima me, če je blago pralno in se ga lahko sname, če se lupinica da pritrditi direkt na športni del, in če se lahko sama pritrdi na voziček (samo na ogrodje) Za odgovore hvala, mislim, da bo skoraj 100%ta voziček moj!
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 6.2.2007 7:44:22
|
|
|
|
rija
|
da se sneti in oprati v pralnem stroju.za ostalo ne vem, ker imam samo športni del.
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 6.2.2007 9:59:39
|
|
|
|
frufru
|
za lupinco moraš met adapterje od Haucka so pa bili okoli 10€ na Kikiweltu (kjer sem kupila tudi lupinco in voziček skoraj še enkrat ceneje kot v Arielu), v Arielu pa okoli 5000
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 6.2.2007 10:53:58
|
|
|
|
bibyzan
|
A samo jajčka se da gor namestit na ogrodje, al to misliš za namestitev na športni del jajčka se mi zdi praktična za kak nakupovalni center, da jo daš kar na voziček in maš več placa v prtljažniku.
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 7.2.2007 7:02:47
|
|
|
|
frufru
|
Na ogrodju je pri strani nastavek, v katerega zahaklaš adapterje za hauckove ali maxicosi lupince, na adapterje pa zahaklaš lupinco. Sedež gre takrat stran. Itak ga takrat ne rabiš, vsaj jaz ne ker grem v trgovine z avtom. Se super obnese. Pa še pod lupinco je potem ful prostora za robo.
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 7.2.2007 11:06:52
|
|
|
|
*ANA*
|
mene pa zanima kje je ta kikiwelt. Hvala za informacije.
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 7.2.2007 18:29:03
|
|
|
|
Sisy
|
www.kikiwelt.de
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 16.2.2007 19:36:18
|
|
|
|
incabinca
|
Jaz imam tudi marlina 4, mi je ful všeč, enostaven za zlaganje, povsod ga lahko voziš, tudi trava, makedam ali podobno ni ovira. Imam samo športni del + zimsko košaro, ker je bila takrat v akciji zraven v arielu, je prišla ful prav! Zdaj smo jo pa že prerasli, tako da sem kupila tisto zimsko vrečo za noge. Me pa tudi par stvari moti, na katere prej seveda nisem bila pozorna, ker je to moj prvi dojenček in seveda ne veš na kaj je treba biti pozoren. Recimo, če nimaš prav tiste košare za novorojenčka, ne vidiš otroka in to mene kar moti. Druga stvar ki me moti pa je to, pa je dvigovanje naslonjala... sicer je fino, ker res lahko naštimaš poljubno, ni nekih omejitev, (recimo samo tri vrste položajev), je pa res da moraš to početi z obema rokama. In ko imaš v vozičku ali v rokah otroka, ki še ne zna sam dobro sedeti, zna biti to kar komplicirana zadeva.
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 19.2.2007 7:51:37
|
|
|
|
štorkljica
|
Traxx Jaguar4 je vredu voziček, samo če bi jaz še enkrat kupovala ga nebi nilkoli več kupila. Prevelik, pretežek, prevelika kolesa ma, ga komaj v avto zložiš, moraš pazit da prideš skozi vrata...ni preveč praktičen. Ma pa res super vzmetenje!
|
|
|
|
RE: Lastnice Traxx Jaguar 4! 7.3.2007 22:49:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravilo foruma Traxx LP, Ribica
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.3.2007 22:53:59 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?