|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS
5.2.2007 13:23:41   
Anonimen
prejšnjo sredo sem imela NS.zanima me ali ste ve takoj izvedele za tisto razmerje ali ste izvid dobile po pošti.
nemreč meni je rekel da ga dobim po pošti še isti teden in ga še kr ni:( tako da sploh ne vem kako si naj ta pregled razlagam.
povedal mi je samo da je NS 1.8mm, pokazal mi je nogice, rokice, glavico...ni pa nč govoril konkretno. povedal je to da ne vidi tveganja...sploh pa ne vem kako si naj razlagam teh 1.8???upam da bo čim prej prišel izvid.zanima me še to!ko dobim izvid grem z njim takoj k G ali ob datumu pregleda??kako ste imele ve???
lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NS
5.2.2007 13:33:36   
žarnica
meni je takoj po nuhalni povedal kako in kaj, izvid mi je tudi dal takoj. Je pa bilo to leto in pol nazaj-mogoče je zdaj drugače.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 13:36:19   
lukec
Tudi jaz sem izvid dobila takoj. Tega je pa že kar 3 leta nazaj. Sicer pa je 1,8 po mojem kar dober izvid. Jaz sem imela 2,3 pa mi je rekla da je vse o.k. Z izvidi pa sem šla k svojemu G kar na redni pregled.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 13:50:02   
žarnica
IZVIRNO SPOROČILO: žarnica

meni je takoj po nuhalni povedal kako in kaj, izvid mi je tudi dal takoj. Je pa bilo to leto in pol nazaj-mogoče je zdaj drugače.user posted image

nisem povedala,da sem imela NS pri svojem G, tako da mi je kar takoj povedal kako pa kaj.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 13:50:27   
kobacaj
Živjo!
Tudi jaz sem dobila izvid takoj. Pogledala in razložila mi je vse. Je pa imela zelo kvaliteten in nov UZ - 3D, tako da je sliko ploda celo lahko obračala. Bila sem zelo zadovoljna, tako da bom šla zdej k sem v 26 tednu še enkrat na samoplačniški UZ, ker ima moj ginekolog tudi zelo star UZ in jaz mu nič ne zaupam, ker nisem na njegovem UZ videla prav nič na NS pa mi je zelo lepo prikazala prav vse. Mi je pa na NS izvid tudi vpisala v materinsko knjižico in skupaj z izvidom sem nesla na naslednji pregled k ginekologu. Kje pa si bila to?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 13:51:28   
Anonimen
v rogaški slatini

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2007 13:52:22   
Anonimen
Kobacaj-v katerem kraju pa si bila to na pregledu?

(odgovor članu kobacaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2007 16:30:58   
kobacaj

Jaz sem bila na NS v Ljubljani v Dravljah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.2.2007 16:33:27   
žarnica
anonimna- pri tem G v rogaški sem tudi ja bila

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2007 17:26:26   
bincika
Jaz sem bila na NS v Domžalah pri dr. Strahovi, pa mi je takoj povedala rezultate in tud izvid mije takoj dala.

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2007 17:40:22   
tonja
Midva sva bila na NS 19. 1., pa sva takoj izvedela rezultate. Ker je bil rezultat malo slabši sem šla delat še dvojni presejalni test, te rezultate pa sem potem dobila po pošti (po več kot enem tednu)
Bila pa sem v Dravljah v Ljubljani.

Drugače pa imaš dober rezultat.
Nuhalna svetlina naj bi bila velika med 1 in 2,5 mm.
Moj user posted image  jo je imel 2,1, tako da sem bila še v mejah normale ampak mi je vseeno priporočila DHT.

A ti je rekla, da se nosna kost vidi? Tudi to je dober znak, da otrok nima Downovega sindroma.

Lepo user posted image  in zdravega user posted image  ti želim.

(odgovor članu bincika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?