pajacki za spanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

pearl -> pajacki za spanje (5.2.2007 11:34:20)

Počasi bomo prerasli pajacke za spanje od Mother Care [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] - mama je nardila zaloge, ko je bila ta blagovna znamka še pri nas. Nekaj sem jih kupila tudi že v Avstriji Toyrsu in C&A. Zdaj pa me zanima, kje jih kupujete pri nas? Za Kris-ove pajacke mi je škoda tolk gnarja ven vrečt.

Krista28 -> RE: pajacki za spanje (5.2.2007 11:44:12)

Mi jih imamo od Sparky-ja pa so mi ful všeč.

yaris -> RE: pajacki za spanje (5.2.2007 15:46:01)

Jaz mu jih kupim ponavadi od Happy puppy.
Dobi pa se jih v Intersparu in v Trstu.
Pa so kar kvalitetni in ne predragi. Okoli 8-9 eurov.

LUNA06 -> RE: pajacki za spanje (5.2.2007 19:07:27)

Tudi mi imamo Sparky-jeve, pa nekaj iz H&M.Oboej je luštno in poceni.

zaliga -> RE: pajacki za spanje (5.2.2007 21:32:55)

Jaz sem jih kar nekaj kupla v Tušu in sem kar zadovoljna;
cena pa 1500 sit oz. pojma nimam kolko €!
Sem pa pred kratkim kupla tudi v C&A i je fullll dober!! (cena 4€)

nas5 -> RE: pajacki za spanje (6.2.2007 7:35:06)

Naša je samo 1x spala v pajacku, sem ga kupila v Tušu. Drugač pa spi vedno v pižami, ne mara pajackov. Je bl fantovske sorte.

L & L -> RE: pajacki za spanje (6.2.2007 10:54:09)

Mi imamo za oba od H&M, pa za ta vekega mam od Marks & Spencer, oboje je zakon, vsaj nam, za obleč ta nosit pa tut kakovost, pa tut full dragi niso.
Lp.

ElaM -> RE: pajacki za spanje (6.2.2007 11:11:03)

Naša ima Marks/Spencer pajacke za spat, so enaki kot MC. Cena je bila jeseni 6000 sit za 3 kose. Sem ravno včeraj gledala, da bo treba it v nabavo.

pearl -> RE: pajacki za spanje (6.2.2007 11:54:49)

Irmy Kje prodajajo blag. znamko Marks/Spencer?

ElaM -> RE: pajacki za spanje (6.2.2007 12:05:53)

V CP v Lj, tam jih jaz kupujem. Možno, da imajo pa še kje kakšno trgovino, ne vem.

Zamima -> RE: pajacki za spanje (6.2.2007 12:15:53)

IZVIRNO SPOROČILO: zaliga

Jaz sem jih kar nekaj kupla v Tušu in sem kar zadovoljna;
cena pa 1500 sit oz. pojma nimam kolko €!

Tudi moja ima največ pajackov za spat iz Tuša, sem kupila takrat ko je bila tista akcija, ne vem, možno, da jih še imajo. So pa fini bombažni, pa še lepi.
Od happy puppy, pa se tako nerodno zapirajo, da je groza, sploh ne maram tistih, ki se zapirajo na hrbtu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Lara28 -> RE: pajacki za spanje (6.2.2007 13:19:40)

Tudi nam so bile zakon pižamce oz. pajacki od Mothr care. Zdaj pa sem jih nabavila v Hoferju - pa so tudi super. Sam je treba bit pozoren na to, kdaj jih imajo, ker so samo občasno -. vem da sem dve kupila v jeseni, zdaj pa smo jih ravno prerasli in sem prejšnji mesec spet vzela večje številke. Sam so pa ful razlike v št. Prej smo imeli 62/68 in je bila že čisto na knap, zdaj ta večja 74 pa je še kakih 8 cm v nogicah predolga. Pa saj bo zrastel...

pearl -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 8:57:08)

Zdaj pa sem jih nabavila v Hoferju - pa so tudi super.
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Imajo ti zadrgo?

Do katere številke  so Tuševi pajacki?

frufru -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 9:36:04)

v Leclerc in idexe

pikicaa -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 11:01:34)

Naša ima Hoferjeve in so super. Res pa je, da so številke zelo velike.

Lara28 -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 12:35:10)

Ja Hoferovi imajo zadrgo.

eya -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 12:57:55)

Naš pa spi v Leclercovih pajackih, so pa razlilčno-od 7 do 12 evrov, plišasti, zapirajo se s pritiskači, na hrbtu.

krfjolca -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 16:14:45)

A imajo vaši ponoči samo pajacek ali pižamico, ali jim spodaj še kaj oblečete? Anže je bil do pred kratkim v bodiju ali majčki, pa čez pižamo, ter spalno vrečo, pa se mi zdi da mu je vroče, tako da je zdaj samo v pižamici, pa v žaklju, čez pa lahek kovterček, da ga v rokice ne zebe.

Anonimen -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 16:17:52)

če je v pižamici (pajacu) je spodaj še bodi.....če ga dam pa v vrečo pa mu dam tud samo bodi.pa mu je ravno prav...

pearl -> RE: pajacki za spanje (9.2.2007 21:44:39)

Mi pa imamo kratek body, pajacka, pokrita pa je z odejico in koco.

zaliga -> RE: pajacki za spanje (10.2.2007 21:36:30)

Naša ima body brez rokavov in čez bombažnega pajacka-pižamico!
Pokrita je z plišasto dekico, a se zbinca...tako da je odkrita!
Sem jo pa že dala v vrečo in je bila čisto premočena!
Sicer imam občutek, da ji je to premalo, a mislim, da bi mi
že dala vedet, če bi bilo tako??!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: pajacki za spanje (10.2.2007 21:45:52)

pa kake vroče otroke imate ve?
naša 9 mesečnica spi v bodiju z dolgimi rokavi, po možnosti plišastemu pajacu, v žaklju pa čez pokrita s kovtrom in deko. v spalnici je 16 stopinj. tamala ima vseeno roke sploh čist ledene, za vratom je normalna. šele ko jo zjutraj vzamem k sebi se ji ogrejejo še roke??!!
drugače pa pajaca že dolgo nisem kupila ker vse kar jaz vidim je okoli 3 jurje ali več..o evrih ne bi :) toliko pa ne dam za eno pižamo za 2 meseca! pa še problem imamo s temi pajaci, da se skoraj vsako noč zafrenčla tako v pajaca, da ima obe nogi v eni hlačnici ali celo prekižani obe nogi ven iz hlačnic in s tem skrčeni v razkoraku pajaca...kr neki v glavnem!

petra81 -> RE: pajacki za spanje (11.2.2007 0:21:47)

LARA, pomoje imaš premrzlo v otroški spalnici, če ima ledene roke!

kew kew -> RE: pajacki za spanje (1.3.2007 23:48:51)

Tudi mi jih uporabljamo od Sparky-ja in so res fajn in praktični... Sem bila pa ravno v ponedeljek v Intersparu na Vicu in imajo znižane na 3 evre - nahajajo pa se v eni veliki košari, ko že greš od tekstila proti blagajnam.

Balerina -> RE: pajacki za spanje (2.3.2007 8:43:50)

mi imamo od M&S so nam full fine. Oblečena je le v pajacu in vreči. Je imela tudi naša mrzle roke če je imela vrečo brez rokav in smo ji kupili z rokavčki seda ima pa kar potne rokice. Pri naši ni nič pomagalo če smo ji dali še tako debel kovterček čez saj ima rokice obvezno zunaj in zato mrzle.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>