koliko časa (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


kity -> koliko časa (5.2.2007 11:28:17)

so vaše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] mučili zobki? Našo namreč že cel teden matra slini se, ima vročino uglavnem jo mučijo zobki , pa upam , da se bo situacija kmalu umirila saj ponoči nič ne spimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Koliko časa je pri vas trajala ta nadloga? 




Baucka -> RE: koliko časa (5.2.2007 14:42:29)

Pediatri pravijo, da zaradi zob ne more dobiti vročine. Mogočega kaj drugega muči.




Gordana-3 -> RE: koliko časa (5.2.2007 16:07:27)

pri nas traja že dva tedna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], prvi teden je ven pokukal en spodnji zobek, prejšnji teden jo je začel mučiti še drug, tudi ta se sedaj KONČNO vidi. če sta jo ta dva tako mučila, kaj šele bo pri vseh ostalih??? naj še povem, da pri prvi nismo imeli pol tolko problemov z izraščanjem zobkov, kot jih imamo sedaj. tud nam je prejšnja pediatrinja rekla, da zobki ne povzročajo vročine, vendar če nič drugega ni, potem je valjda od zobkov.




mtina -> RE: koliko časa (5.2.2007 16:50:08)

Naš se tudi slini in so zobi na pohodu. Pa je pediater rekel, ko je imel vročino, češ da ni od zobov ... drugi dve pa da so definitivno zobki. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ol pa vedi kdo ima prav. 




solatja -> RE: koliko časa (5.2.2007 20:44:24)

glede vročine ne vem, smo pa mi čakali 4 mesce na prvi zobek (takrat se je namreč začela slinit). in se zdej, pri sedmih mescih še vedno slini. je pa pr nas rekla sestra, da se otroci mogoče slinijo zato, ker še ne znajo požirat sline, in da pol, ko se enkrat naučijo, se nehajo slinit, kot bi odrezal. mi se zdej počasi nehamo slinit, začenjamo pa  pljuvat in delat mehurčke, sploh med "govorjenjem",  tk da smo še vedno v zelo dobrih odnosih s slinčki!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Sandra* -> RE: koliko časa (7.2.2007 12:57:31)

Kakor jaz vem je pri zobkih skoraj značilna povišana temperatura, ampak tam do 38.5. Ampak pomoje bolj kasneje tam okrog 1 leta.

Našega so matrali prvi zobki 1,5 meseca. Slinil se je kot polžek, vse basal v usta, se zbujal trikrat na noč, prej pa samo enkrat. V soboto pa je dobil najprej en zobek spodaj potem v nedeljo pa še drugega. Zdaj bolje spimo.




Stran: [1]