|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako se pomirite?
5.2.2007 11:25:07   
n*a*
...ko imajo vaši tamalčki zdravstvene problemeuser posted image

Čaka nas operacija, pa se ne znam potolažit.
Saj si rečem - če je treba je pač treba, se probam sprijaznit, zadevo sprejet, ampak me ne neha skrbet...
Tudi upam, da bo potem res boljše, ampak tudi to me ne pomiri...

Kako naj odženem misel na to do takrat, ko imamo določen datum? Ali se vsaj neham tako intenzivno ubadat s tem in mislit na to, ker podzavestno me skoz ful skrbi zaradi tega. imam občutek, da bom še zbolela zaradi tega...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako se pomirite?
5.2.2007 11:59:19   
pearl
Samo misli naj bodo usmerjene v pozitivno smer. Pozitivizem gore premika, čeprav je včasih težko. Vse dobro, operacija bo uspela, boš vidla.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2007 12:37:54   
mika
žal nimam nobenega recepta, ker me iztirijo že malenkosti. ko je naša bila čist mičkena in ji ji mož pri striženju nohtkov ušččipnil prstek do krvi, bi jo skoraj na urgenco peljala. v bolnici sva bili tudi zaradi bronhitisa in sem bila čist adio.

res je najhujše čakanje, ko ne veš kako bo. verjamem in držim pesti, da bo potekalo brez težav in bouser posted image  zdrav

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2007 12:54:26   
nejcko
Tudi mi imamo določen datum za operacijo našega 5-letnika. Sicer je operacija rutinska, ampak narkoza je pač narkoza in normalno, da človeku ni ravno najbolj fajn pri srcu, vendar jaz nisem preveč živčna, ker vem, da je pač to potrebno.
Mene trenutno bolj skrbi, kako naj čim prej in čim bolj pozdravim našega fanta, saj že en teden kašlja kot zmešan in iz nosa mu teče non stop - takega pa niti pod točko razno ne boddo sprejeli na poseg in če sem že zaradi česa nervozna, sem prav zaradi tega, ker bi rada dala zadevo čim prej skozi. Že zdaj smo na poseg čakali skoraj pol leta, pa res ne bi rada še enkrat.user posted image

Najbolj se boš pomirila tako, da boš čim manj mislila na ta poseg, če pa že, si dopoveduj, da je to za otroka samo dobro in koristno.

Vse dobro vam želim - naj vam mine čim prej in čim lažje, predvsem pa čim manj stresno za vseuser posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 13:00:35   
srki
V bistvu sem bila čisto mirna, ker se o tem, do kakšnih komplikacij lahko pride, nisem zanimala, ker potem bi bila ziher panična. Sicer sme bila potem, ko so ga odpeljali, nervozna, pa sem se hitro pomirila, šla sem ven, na sončka in si enega prižgala. Pa tudi miisel na to, da bo potem vse OK, me je pomirila. Skozi sem si ponavljala, da to pač mora bit.

Tudi s tvojim sončkom bo vse OK.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?