|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Huda preizkušnja
5.2.2007 14:36:57   
Anonimen
Jst sem mel pa to zadnjo v mislih.. k tud ni bla glih vesela..

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
5.2.2007 14:39:09   
Anonimen
Včasih ob prebiranju takih zgodb dobim občutek, da nekatere moške privlačijo samo ženske, ki so... khm, saj ne vem, kako bi se izrazila, da bi povedala, kaj mislim... brez obveznosti, sproščene, se lahko posvečajo samo njim. Oziroma nekaterim moškim odgovarja samo ledig pa frej stil življenja (ne mislim ledig v smislu zveze ampak v smislu družine). In ti si z rojstvom ta čar očitno izgubila in se nikakor ne more pripravit do nasprotnega, kar je zdaj v treh letih dokončno ugotovil.
Žal ne vem, kaj bi ti svetovala. Vsekakor se mi ne zdi prav, da bi bila vidva s sinom tista, ki bosta šla, in če se da, poskušaj urediti, da gre on, če že kdorkoli. Me je pa zelo zmotila tudi opazka, da se on nikoli ni v ničemer prilagajal, samo ti si se. Vedno. Napaka.
Žal mi je zate. Upam, da uspeš najti čimboljšo rešitev za vas.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
5.2.2007 14:39:34   
sisi80
Grozno. Ne morem razumeti, želim ti le, da svojo žalost, čustva in vse usmeriš v energijo zase in otroka. Ni vaju vreden. Vidim, da razmišljaš trezno, iščeš rešitve in upaš, da je to le kriza. Jaz vaju ne poznam, želim, da najdeš rešitev, vendar, če se on ne želi truditi, nikar ne poskušaj na silo. Vse je možno rešiti le, če si oba želita.

Veliko sreče.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
5.2.2007 14:43:26   
Samoyedka
Bo zgledalo, da sem ful agresiven tip človeka...jaz mojemu eno "streznitveno" klofuto prisolim, da mi reče, da se je odločil naj z malim grema user posted image Mislim...

No, resno, jaz si ne predstavljam podobne situacije pri nama, kar pa ne pomeni, da do nje ne more enkrat prit.

Anonimna, upam da se bodo stvari uredile, jaz ti lahko rečem samo iz svojega zornega kota, da bi svojemu zrihtala, da bi on pakiral... Drži se

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
5.2.2007 15:48:06   
lenika
A je mogoče razvajeni sinček edinček, ki je takšen egoist, ki gleda samo nase in na svoje ugodje? Ne vem, predvidevam. Priskrbi si dobrega odvetnika in ga vrži ven, ker vaju ni vreden.

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
5.2.2007 19:28:02   
Anonimen
kar iti, kam na cesto? z otrokom?

Ne, na počitnice pojdi in ne z otrokom, ampak sama.

Pozabi za nekaj časa na vse, poglej z razdalje, kaj se dogaja in če še vidiš kakšno rešitev. Drugačna perspektiva zna pokazati marsikaj novega. Včasih tudi zanimivega in rešljivega.

In ne imej slabe vesti, da puščaš otroka. Toliko je njegov kot tvoj, nič več in nič manj. Naj poskrbi za njega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
5.2.2007 20:30:14   
Anonimen
Draga anonimna, sočustvujem s teboj. Te razumem. Popolnoma. Ker sem isto kalvarijo preživljala pred par meseci. Ne bom dolgovezila, moja zgodba se je končala tako, da sva zdaj z otročkom sama.  Pa sem tudi jaz poskušala rešiti vezo. Pa se mu ni dalo pogovoriti. Menim, da je takrat in še danes živi v svojem svetu. Sploh ne ve, kaj se okrog njega dogaja. In kar je najhujše, otrok se ga boji!
Menim, da tudi tvoj živi v svojem svetu! In v takem stanju boš težko kaj dosegla...Da vaju je tako rekoč nagnal, to je resnično hudo resna zadeva, ki kaže na to, da trenutno ni sposoben razsodno razmišljati!!! Kljub vsemu se poskusi pogovoriti z njim, vendar ne moleduj. To resnično sovražijo. Tudi tisti, ki živijo v svojem svetu. Poskusi pa izvedeti, kaj je razlog za to, da vaju je nagnal???Mogoče pa mu je kakšna popolnoma zmešala glavo???
Želim vama vso srečo! Pa javljaj, kam bo šla tvoja pot. Če želiš, seveda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
5.2.2007 20:38:10   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Pred enim tednom pa me presenetil s strašno novico, in sicer je želel, da ODIDEVA! Rekel je, da je dolgo premišljeval in se odločil, da bo najbolje, da greva

user posted image user posted image user posted image

In ti še čakaš in čakaš in čakaš....

Ampak, jaz se pa strinjam z romy. Če bi mi moj kdaj kaj takšnega rekel, ne bi več skušala zveze reševati. Ob takem človeku ne bi mogla zdržati niti sekunde več. Vse misli bi usmerila v to, kako naprej BREZ NJEGA.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
5.2.2007 21:01:54   
andrejka82
Ojoj, zal mi je.

Ma ne vem, jaz tega tvojega dedca vidim, kot psihica, dobesedno. Tezko verjamem, da se bo stanje kdaj sploh spremenilo, raje vstran od takega.

Pravis, da je tezko storit korak naprej, vem, da je, vendar verjemi, da sluzbo menjat in oditi v svoj kraj in zaceti od nule, je bolj enostavno, kot pa ziveti v lazi in upanju na boljse zivljenje, tamali pa itak od oceta nima cisto nic.

Vso sreco!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
5.2.2007 21:03:51   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Menim, da tudi tvoj živi v svojem svetu! In v takem stanju boš težko kaj dosegla...Da vaju je tako rekoč nagnal, to je resnično hudo resna zadeva, ki kaže na to, da trenutno ni sposoben razsodno razmišljati!!! Kljub vsemu se poskusi pogovoriti z njim, vendar ne moleduj. To resnično sovražijo. Tudi tisti, ki živijo v svojem svetu. Poskusi pa izvedeti, kaj je razlog za to, da vaju je nagnal???Mogoče pa mu je kakšna popolnoma zmešala glavo???

Se strinjam s tem.

Tebi in otročku pa želim veliko sreče

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
5.2.2007 22:25:19   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Se strinjam s tem.

Tebi in otročku pa želim veliko sreče

user posted image   user posted image  user posted image  Poskrbi zase in otroka user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
6.2.2007 9:57:35   
Anonimen
A veste,da obstajajo še zakonske posvetovalnice.
Nikoli se ne sme vsa vrata za sabo zapret,vedno morajo ena ostati priprta.
Človek je v krizi,tako,kot jih je že veliko bilo in jih bo.zato,pa so strokovnjaki na razpolago.Morata se še te bilke oprijet.Seveda je vprašanje,če ga boš apravila v to posvetovalnico.Poskusi,nič te ne stane še to pot.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
6.2.2007 9:59:57   
Mina1
Jaz sem naju takrat naročila, mu povedala, pa me je gledal, kot da sem z lune padla, mislim, da se redkokaterega spravi do tja, oni furajo svoje, kot teleta skozi zid.

Če pa se nehaš pogovarjati oz. nehaš komunicirati oz. je komunikacija enostranska, pa je vse kot bob ob steno.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
6.2.2007 12:06:54   
baguSka
Se strinjam z Mino1. Zal je vse prevec moskih takih, ki jim je izpod casti it v posvetovalnico.. A zal zame to pomeni, da jim je izpod casti resit usodo familje. Oni ze vejo in poznajo resitev, sej so ja najbl pametni na svetu.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.2.2007 20:44:37   
Stefka
Jaz pravim, da ima drugo.

Bori se zase in za malega. Kaj pa misli, da SE JE ODLOČIL, DA SE ODSELITA. A je nor? Kako se pa lahko za svojo ženo in otroka odločiš, da se bosta odselila?
K odvetniku. Definitivno.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......