Nemirni spanec (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


lev76 -> Nemirni spanec (5.2.2007 9:53:55)

Moja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image] je stara eno leto. Do pred kratkim je lepo spala ponoči.Pravzaprav je od njenega dopolnjenega tretjega meseca lepo prespala noč.
Zdaj so pa noči postale neznosne.Zbuja se praktično na eno uro.Pojoka, ji dam dudo, ali čaj, jo popravim v posteljici ker je v čudnem položaju (beri: počez v posteljci, glavo v kotu, rokice med "špriklami" na ograjici), zelo se premetava,...pa zaspi nazaj in čez eno uro ponovi zgodbo.

Če spi pri meni v postelji je več ali manj enako.Ampak potem še jaz tiste pol ure vmes ne spim, ker stalno čakam kam bo spet zlezla.Zadnjič je uspela spravit obe nogici v eno hlačnico od pižame.Danes je pa imela eno rokico ven iz "žaklja-vreče za spat".Jo je ven porinila pri vratu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] In seveda jo je tiščalo ko se je premikala oz. spala.

Kakšen pameten nasvet tistih ki ste doživljali kaj podobnega?




Mina1 -> RE: Nemirni spanec (5.2.2007 10:29:34)

Pri nas je isto, zdaj recimo 5 letnik kolikor toliko spi normalno, razen tega,d a se obrača za 180 stopinj, mali piškotek pa sej veš, sem ti že pravila, na pol ure se zbuja, jokca, duda, čaj, pa bo sedaj star 2 leti kmalu. Nevem, tudi jaz sem čisto sesuta, kronično utrujena že od leta 2002, resno.

Mogoče jo kaj boli, mogoče raste, luna, zobek, ušeska, kaj pa vem, vse je možno, pa ne znajo ti povedati, ti pa ne moreš pomagati oz. zblažiti situacijo.

Upam, da se bove obe enkrat naspali in spočili[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Cmok zate in za tvojo lepotičko.




barakuda -> RE: Nemirni spanec (5.2.2007 12:25:47)

se  pridružujem klubu nespečih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mi smo stari leto in pol in imamo tudi žurke ponoči. No saj da bi rekla, da smo do sedaj že dobro spali bi se zlagala, je pa bila kakšna noč kolkor tolko mirna.

Zadnje noči pa zganja ravno take vragolije kot jih opisuješ, s tem da pri nas hoče še piti (beri : dva požirka in reče "doc" /dovolj), potem se uleže nazaj in za kakšno urico zaspi. Potem pa jovo na novo.

No, samo da se pri nas zbudi s trmanjem in cepetanjem (ne vem, ali se mu kaj sanja) in ga moram najprej sploh pomirit.




mtina -> RE: Nemirni spanec (5.2.2007 16:53:12)

Ma saj imam še premalega, da bi bila pametna ... kaj pa ta metoda, ki BAJE pomaga: da jih pustiš jokat?




Stran: [1]