Ezi -> RE: pokonci ob petih zjutraj (9.2.2007 21:12:33)
|
Joj, ja, tudi mi se zadnje čase zbujamo sredi noči. Saj, če bi hodila z otroci spat ne bi bilo problema, tako sem pa cel dan zmešana. Naš se sicer zbudi ves vesel in naspidiran, ga pa še ne morem s čim konkretnim zamotit, pa še vriska glasno, da ja še ta starejšega zbudi. No, oči pridno stiska oči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], jaz pa ... hitr kavo kuhat. Sej, ko bo treba vstajat, tako ne bo hotel. Zihr! Yvon, sem pa tudi jaz pomislila na to, da je žejen ali pa res kaj sanja. Jaz ga vsekakor ne bi pustila jokat oz. ravnaj tako, kot on želi. Naj te ima na očeh, vendar se ga ne dotikaj. Če bo želel k tebi, bo že prišel. Malo ga opazuj, kakšne signale ti daje. Vsaj pri nas smo imeli obdobje, ko se je starejši ponoči zbujal in le ... kričal. Objeti ga nisem smela, je kar mahal okoli sebe, takrat sem storila tako, kot sem napisala. Počasi je izvenelo. In kadar je bilo hudo, sem ga poskusila popolnoma zbuditi. Prižgala luč, mu ponudila požirek vode in mu prigovarjala.
|
|
|
|