prvi pregled (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

binica -> prvi pregled (17.9.2004 9:22:23)

Jutro!

Danes imam ob 14:00 prvi pregled in sem tako živčna, da ne morem niti delat :((:((:((

Binica in :duda:

p.s. držite pesti zame :bravo::bravo:

ksenjak -> prvi pregled (17.9.2004 9:24:39)

Držimo pesti:bravo:, ti pa kar brez skrbi in bodi čim bolj pomirjena in blažena, da boš na malo pikico pozitivno vplivala. In potem ti bo na pregledu tudi sama pokazala, da je že zelo živahna.

V katerem tednu pa si?

Lp, Ksenja 11 5/7:metulj:

binica -> prvi pregled (17.9.2004 9:42:07)

Hvala Ksenja,

sem šele v 7 3/7. A misliš, da se bo že kaj videlo? Kdaj si imela ti prvi pregled?

Binica

ksenjak -> prvi pregled (17.9.2004 9:54:33)

Med 5. in 6. tednom, pa je sprva videla samo posteljico, potem je pa zagledala močno bitje srčka. Pri tebi ga bo zagotovo že našla in boš sama lahko videla, kako močno utripa (moj je bil takrat velik samo 2mm in se je res videla samo pikica, ki utripa).

Lp, Ksenja:metulj:

dana -> prvi pregled (17.9.2004 10:41:13)

Jaz sem imela prvi UZ pri 8 tednih pa sem že vidla našo pikico/pikca, pol je mi je pa g. rekla, da je okrog še "rumenjak", ki je bil viden kot majhna lisa, srček mi je pa poslušala pri 16 tednih.

Tko da nič skrbet,

dana

Martina27 -> prvi pregled (17.9.2004 10:47:15)

Pozdravljena!

Jaz sem imela prvi pregled v 5t in je bila moja pikica velika 2mm in se je lepo tud videla.Tud jaz sem bila tako nervozna takrat ko sem šla prvič na pregled ampak to še me do zdaj ni minilo.Vsakič ko grem sem nervozna ker komaj čakam da vidim to mojo pikico kak miga.Saj boš vidla kak bo lustn.

Pa kr nam javi koliko je že velika in če je z njo vse ok:sloncek:

Martina 19t

Stran: [1]