KATERI avtosedež??? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


laura2706 -> KATERI avtosedež??? (5.2.2007 0:51:18)

Ker bo najina princeska kmalu imela 9kg,se počasi zanimava za nov avtosedež.Malo sva se že zanimala,ampak bi želela informacije iz vaše prakse,saj po cenah jih ni mogoče ocenjevati,čeprav prodajalke višino cene enačijo s kakovostjo,kar pa ni res.Tako je bilo že pri najini lupinci JANE MATRIX PRO in sva nad njo razočarana.
Prosim, za kakšen pameten nasvet glede sedeža in če ima kdo sedež z ISOFIX-om in podpornim drogom,kako se obnese????[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
L.P.Laura




žogicanogica -> RE: KATERI avtosedež??????? (5.2.2007 7:35:13)

Mi imamo Maxi cosi xp-ja in Romer isofix. Sem ful bolj zadovoljna s prvim-kar se tiče udobja, mehkobe, višine. Se da ful bolj poležat in mali veliko bolj udobno spi. Je pa isofix glede pripenjanja bolj varen in pač lažji za namestit-2 klika in to je to. Če bi se zdej še 1x odločala bi sigurno kupila  Maxi cosi Tobi, ker so ful stajliš barve in fini pasovi za pripenjanje. lp




sarazan -> RE: KATERI avtosedež??????? (5.2.2007 7:49:35)

Mi imamo Tobija - Maxi Cosi (3 komade), pa smo zaenkrat zelo navdušeni.
Tudi po testih in izkušnjah RR-ovk je nekje med top tremi avtosedeži na SLO sceni (če ne kar taprvi).

Malo pobrskaj po RR. Na to temo je en kup čveka.




beba76 -> RE: KATERI avtosedež??????? (5.2.2007 10:06:15)

Mi mamo tudi Maxi Cosi Tobi in je zakon!! Kupili smo ga pred dobrim mesecem, ker se nama je pri enem starem zlomila zaponka in je Gal navdušen nad njim. V ta starem mu včasih kaj ni pasalo, zdaj pa naravnost uživa va vožnji.
Cenovno je res malo višje. a je vreden tega denarja. Mi smo ga kupili v Babycentru, ko so meli nedeljsko akcijo - na vsakih 10.000 je blo 2.000 bona in smo tako prišparali 12.000. Drugače pa tudi polna cen ni previsoka glede na to, kaj vse nudi sedež.
Najbolj všeč mi je pa tu sistem pripenjanaja, saj gre zgornji pas čez vrh sedeža in je tako ful fiksni pritrjen. Sem malo nerodno razložila - poišči si ga kje na netu in poglej. Jaz ga toplo priporočam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




hanita -> RE: KATERI avtosedež??????? (5.2.2007 11:33:07)

Mi imamo romerja in bebe confort iseos al neki takega. Res, da je romer lažji za ga namestit, vendar se bebe confort tako lepo poleže, da otrok tudi na dolgi vožnji dosti bolj udobno spi kot v romerju. Poleg tega se lahko bebe confort tudi razširi v vširino, če je recimo otrok v bundi. Meni se zdi super, ne vem pa zakaj se tukaj vsi navdušujejo samo nad maxi cosi in romerjem.

Skratka vsak ima neke prednosti. Oba pa sta po testih dobila vse najvišje ocene. Bebe confort  sem dobila na netu v akiciji 40% ceneje in je bil 27 tisoč, romer pa 57.






neja -> RE: KATERI avtosedež??????? (5.2.2007 18:15:26)

Tudi mi imamo bebe confort iseos safe side, le da mi nimamo isofix izvedbe in je res super. Čeprav ni isofix je imel tudi dobre teste. res je fino, da se ful poleže in da se ga da tudi razširit (vse to kar med vožnjo). Aja...pa še obrneš ga lahko v nasprotni smeri vožnje do 15 meseca....ampak pri nas ne pride več v poštev, ker hoče prinčepeska gledat naprej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Imamo pa tudi Römerja Evolvo (za tavečjo) in smo tudi ful zadovoljni.

LP[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




laura2706 -> RE: KATERI avtosedež??????? (5.2.2007 22:58:52)

Kje na netu pa ste kupili avtosedež?




coolbabe -> RE: KATERI avtosedež??????? (6.2.2007 8:11:36)

http://instructions.maxi-cosi.com/index.html
mogoče bo tole pomagalo. Na strani Maxi Cosi imajo animirana navodila za pritrditev njihovih sedežev pa se bo potem mogoče lažje odločit - no vsaj med njihovimi sedeži.




hanita -> RE: KATERI avtosedež??????? (6.2.2007 12:55:47)

IZVIRNO SPOROČILO: laura2706

Kje na netu pa ste kupili avtosedež?


Sem sledila akcijam od baby centra, tiste ki veljajo 24 ur. Če se ti ne mudi počakaj na kakšno akcijo, sem vidla da tud romerja al pa maxi cosi dajo včasih na akcijo in se da ful prešparat.

Mi imamo v enem avtu isofix v drugem pa ne, in se mi zdi, da je tud brez isofixa stolček zelo dobro fiksiran in ne more it nikamor v primeru najhujšega.




Mavrična zvezdica -> RE: KATERI avtosedež??????? (6.2.2007 13:17:59)

NO, mi smo imeli COncordovega trimaxa, sedaj pa smo presedlali na Concordov Pro lift Evo in smo zelo zadovoljni.


LP




Stran: [1]