taška30 -> RE: milo prosim,na pomoč... (4.2.2007 20:54:21)
|
Hojla, jaz ravno sedaj jem Amoxiklav 1000mg (sem tam nekje okoli 29.tedna), ker so mi našli eno bakterijo na materničnem vratu - nič posebnega sicer, ker je itak na zunanji strani, samo baje je fajn pozdravit pred porodom. Moja G in tudi zdravnik v sprejemni v porodnišnici, kjer so mi vzeli bris, sta rekla, da je popolnoma dovoljen v nosečnosti. Sem pa pri taprvi hčerki tudi jaz ravno ob zanositvi fasala vnetje sečil in sem jedla Primotren (tud sanjalo se mi ni da sem noseča, do izostanka M sem ravno celo tablico pojedla), pa sem potem takoj vprašala G kako je s tem, pa je rekla, da ni nič narobe. Baje 99,9% spontanih splavov v prvem trimesečju nastane zaradi genetskih napak, ne zaradi zunanjih dejavnikov, antibiotiki pa na splošno niso nevarni v nosečnosti (vsaj večina). No, jaz sigurno ne bi čakala še en teden, ker kaj pa če ti pokaže [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozacrtici.gif[/image], boš kar do poroda vlekla vnetje sečil? Odloči se pa sama, želim ti vso srečo, lp Taška
|
|
|
|