cat -> Prezgodnja M??? (17.9.2004 7:37:23)
|
Pozdravljene punce, pravkar sem se zbudila, in veste kaj sem zagledala na WC-ju? Krvavitev, rdeč madež, M:zmeden:!? Rekla sem si, pa sej to ni res, danes je šele 20 dan od 1.dne zadnje M, v življenju pa se mi še ni zgodilo, da bi dobila M prej, ampak kvečjemu kasneje. Zadnja dva meseca se mi je ciklus sam od sebe uredil na točno 29 dni(prej je bil na 32 do 36 dni), zdaj pa brez kakšnih znakov tole?!:( Res ne razumem tega. Na :duda: delava od junija letos, prej pa že nekaj let nisva uporabljala zaščite (prekinjen odnos:bravo:). Pravkar me začelo tudi špikati v jajčnikih oz. boleti, kot običajno pri M. Par dni nazaj se mi je naredil še herpes na ustnici, pa še temperaturo imam povišano že par dni na 37,2-37,5. Kaj to pomeni? Ali ti temperatura pade, ko dobiš M? So se mi hormoni popolnoma žmešali? Ali sem sploh imela O? Meni tisto steklce, na katerga nanseš slino ali sluz, ni nikoli nič pokazalo praproti:zmeden:(to naj bi pomenilo, da imaš O). Želim vam lep vikend in veliko:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, da bo spet kakšna nova nosečka. Pri sebi pa upam, da bo vse uredu. cat
|
|
|
|