Anitka -> ZA NAS (106. nadaljevanje) (17.9.2004 16:23:20)
|
Hojla! Pa je spet teden pri koncu in dočakale smo vikend, ki bo po napovedih obsijan s soncem :):bravo::):bravo: Vsaj nekaj lepega v tem tednu (mislim zase seveda). Danes je izcedek še zmeraj pri meni tako, da definitivno tudi ta mesec še ne grem v 9nebesa Je pač tako. Ne pomaga mi :(( počakati bo treba še na M, potem pa bomo zavihali rokave, slekli hlačke :)-:)-:)-:)- in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Malce heca ne škodi, a ne?:)-:)-:)-:)-:)- Sicer pa pravijo, a je v vsakem hecu kanček resnice :)-:)- BAMBI o vsem dogajanju in o novih srečkah nosečkah te bom seznanila preko GSM-a. Ti le uživaj in ko prideš z Oktoberfesta greš pa že v akcijo :sloncek::sloncek::sloncek: Punce upam, da vas prehlad čimprej zapusti, pijte veliko vitaminčkov, kak Lekadolček pa veliko se stiskajte in muckajte. KLARISA vedi, da so moje misli tudi pri tebi z željo, da se "prime" vsaj ena :duda: če že ne vse tri :duda::duda::duda: Mene pa čaka danes še joga. To se bom spet sprostila;) Uživajte, uživajte, uživajte in na :modri::duda::roza: Se beremo, Anitka:metulj:
|
|
|
|