podloga, ko je brez plenic (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

metaa -> podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 10:07:13)

Čez dan smo brez pleničke, imamo jo le,, ko gremo ven ali za spanje. pa me zanima, počasi bo treba tudi to ukinit-kje se dobi kakšna nepremočljiva podloga za v posteljo in kje je cenejša, pa ali obstaja kJ PODOBNEGA ZA NA avtosedež? hvala.

Miška76 -> RE: podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 11:18:38)

Te podloge za enkratno uporabo prodajajo v Millerju,  njihova znamka Babylove, pa še ugodne so.

Miška76 -> RE: podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 11:20:36)

Se  opravičujem, ne Babylove( DM) , ampak Beauty Baby[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

mimi30 -> RE: podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 11:31:45)

V trgovinah kot so Stoma center Sana, Soča oprema, ... to so trgovine z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki, prodajajo jogi rjuhe (tudi za otroške posteljice). Rjuhe so na eni strani bombažne na drugi pa plastificirane in jih lahko perete v pralnem stroju.

NinKa -> RE: podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 12:07:15)

jaz sem jo kupila v leclercu....pa se mi zdi čist ok. Je pa jogi prevleka, zgoraj mehka, spodaj neprepustna, rob je pa bombaž.
Cene se pa ne spomnim, nekej čez 20 eurov.

Lejči -> RE: podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 13:11:34)

BC jih tudi ima. za avtosedež pa ne vem...

Anonimen -> RE: podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 15:21:44)

v mullerju dobiš tudi nepremočjive podloge različnih dimenzij, ki so pa čisto bombažne ampak tako gosto tkane da ne premočijo - sprobano! ker če daš ako podlogo ki je s kako gumo al kaj takega prevlečeno bo švicala. tudi une za enkratno uporabo imajo polivinil na eni strani in jaz tega ne bo dajala v posteljo!

Anonimen -> RE: podloga, ko je brez plenic (4.2.2007 17:45:27)

Od Racmana se dobijo take podloge, mislim da je točno to LARA opisovala. So čisto bombažne in nič ne premočijo. Mi smo jo v Baby centru kupli.

Stran: [1]