Dilove* -> RE: Kdo smo "Povezani starsi"? (7.4.2013 22:26:17)
|
Wau.[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]Sploh nisem vedela,da obstaja beseda za ljubeznive,sočutne,razumne starše.Te stvari,ki pomenijo povezane starše so zame vedno bile neka logična razumna izbira. Dojenje na otrokovo željo, ne vzgajati otroka na tak način,da ga pustiš jokat, spanje v skupni-družinski postelji,kolikor otrok potrebuje,delanje stvari po lastni pameti ,ne ker je en tam tko pač reku in podobno. To vse se mi je zdelo nekaj kar bi mogel vsak delat, nekaj kar sem imela tudi doma. To, da ljudje puščajo svoje otroke, da jočejo iz neke vzgoje se mi zdi hudobno, nezrelo in zelo krivično. Če bi pa sami jokali bi pa želeli imeti nekoga,da jih objame,stisne k sebi,se jim posveti!!. Zato je definitivno dobro, da obstajajo tudi skupine ljudi,ki se za to še posebaj zavzemajo, da ljudje tudi širše spoznajo, da ni otrok razvajen, če potrebuje bližino,če bi se rad pocrkljal, če je lačen! Da ni narobe, če otrok spi z starši, če je v naročju! Lepe pozdrave povezanim staršem in upam, da bodo še mnogi to postali [sm=bravo.gif]
|
|
|
|